Sluiten

Samen met NAC betreft een structurele samenwerking met amateurverenigingen in West-Brabant. Centraal staat het duurzaam ontwikkelen van het kader van de club. Voorbeelden zijn het ontwikkelingen van de jeugdtrainers en coaches werkzaam in de leeftijdscategorie van onder 9 tot en met 12 jaar, de hoofd Jeugdopleidingen en de bestuursleden van technische zaken.

Dennis Braspenning zal binnen de jeugdopleiding op de afdeling Samen met NAC de samenwerking aangaan met Ad Laming (Coördinator samenwerking amateurverenigingen), die het algemene gedeelte voor zijn rekening zal nemen. Braspenning zal het voetbalgedeelte als coördinator én regiocoach monitoren.

Er zijn momenteel drie regio’s waarin een aantal amateurclubs komen te zitten. Braspenning zal één van die drie regio’s begeleiden. Verder heeft hij ook de coördinatie over de andere twee regio’s. Jens en Sander Wirix pakken naast hun hoofdtrainerschap bij de onder 11 en onder 12 de andere regio’s op zich.

Wilfred van der Linden, Coördinator NAC Jeugdopleiding, is blij met de aanstelling van Dennis: “Met het aanstellen van Dennis hebben we meer focus op de samenwerking in de regio met de amateurverenigingen en kunnen wij de verenigingen waar wij mee samenwerken meer bieden.”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3