Sluiten

De werkzaamheden van Dynamico bij NAC zijn breed en onder te verdelen in verschillende aspecten. Naast het curatieve gedeelte van de blessurebehandeling houdt Dynamico zich namelijk ook bezig met testen & meten (medische screening), preventieve adviezen en trainingen, sportspecifieke revalidatie en individuele optimalisatie van spelers. Vanaf het nieuwe seizoen is Dynamico ook verantwoordelijk voor het verzorgen van de krachttraining.

Mattijs Manders: “Medische begeleiding is ontzettend belangrijk in de hedendaagse voetballerij. Dynamico verzorgt al jarenlang succesvol de medische begeleiding van alle NAC-spelers. We zijn erg blij dat we ook de komende jaren met Dynamico in zee gaan en ontzettend gemotiveerd om de club samen naar een hoger niveau te tillen.”

Eva Luijkx- Koedoot en Robin Mol: “Het is fantastisch dat we onze samenwerking met NAC weer mogen verlengen voor de periode van 6 jaar. We hopen op een mooie synergie tussen de medische en technische staf waarbij we maar één gezamenlijk doel voor ogen hebben en dat is NAC terugbrengen op het niveau waar ze thuis horen.”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3