Dynamico Fysiotherapie & Training en NAC verlengen samenwerking

	

De samenwerking tussen Dynamico Fysiotherapie & training en NAC Breda is met zes jaar verlengd. Dynamico is al sinds 2012 actief met het fysiotherapeutisch begeleiden van de jeugd van NAC Breda. Één jaar later kwam ook de eerste selectie onder de hoede van Dynamico.

De werkzaamheden van Dynamico bij NAC zijn breed en onder te verdelen in verschillende aspecten. Naast het curatieve gedeelte van de blessurebehandeling houdt Dynamico zich namelijk ook bezig met testen & meten (medische screening), preventieve adviezen en trainingen, sportspecifieke revalidatie en individuele optimalisatie van spelers. Vanaf het nieuwe seizoen is Dynamico ook verantwoordelijk voor het verzorgen van de krachttraining.

Mattijs Manders: “Medische begeleiding is ontzettend belangrijk in de hedendaagse voetballerij. Dynamico verzorgt al jarenlang succesvol de medische begeleiding van alle NAC-spelers. We zijn erg blij dat we ook de komende jaren met Dynamico in zee gaan en ontzettend gemotiveerd om de club samen naar een hoger niveau te tillen.”

Eva Luijkx- Koedoot en Robin Mol: “Het is fantastisch dat we onze samenwerking met NAC weer mogen verlengen voor de periode van 6 jaar. We hopen op een mooie synergie tussen de medische en technische staf waarbij we maar één gezamenlijk doel voor ogen hebben en dat is NAC terugbrengen op het niveau waar ze thuis horen.”

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!