Eerste training Steijn met beperkt publiek

	

Aanstaande maandag gaat NAC, onder leiding van de nieuwe trainer Maurice Steijn, officieel beginnen aan de voorbereiding op het seizoen 2020/2021. Volgens de nieuwe regelgeving mag er weer beperkt publiek aanwezig zijn. Om ervoor te zorgen dat dit goed verloopt, opent NAC de online ticketshop.

Vanaf zaterdagmiddag 15:30 uur is het mogelijk om via www.nactickets.nl gratis een kaartje te bemachtigen voor de eerste training van NAC onder leiding van Maurice Steijn. Deze training zal plaatsvinden om 18:00 uur op het trainingscomplex te Zundert. Door de maatregelen mogen er slechts 250 personen tegelijk op het complex aanwezig zijn. Er zijn dus slechts 200 kaarten beschikbaar voor de training. 

Zonder kaartje kun je het complex niet op. Er kan één kaart per relatienummer worden ‘gekocht’. Wil jij bij de eerste training van de selectie en Maurice Steijn aanwezig zijn? Bestel dan hier je kaartje. 

Let op: Op het complex dienen we te allen tijde 1,5m afstand aan te houden. Er zijn stewards aanwezig om dit te controleren. Door alle maatregelen is het, in verband met de veiligheid, helaas niet mogelijk om met spelers en/of staf op te foto te gaan. Wij willen alle supporters die naar het complex komen dan ook met klem vragen om de maatregelen in acht te nemen.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!