Sluiten
fouad

De NAC Jeugdopleiding is voor El Fdil geen vreemd terrein. Tussen 2010 en 2013 was hij actief als trainer van NAC Onder 17. Later was hij twaalf jaar werkzaam bij de KNVB in diverse functies op het gebied van technisch beleid, clubontwikkeling en trainersopleidingen.

El Fdil heeft naast zijn carrière in Nederland ook in het buitenland werkzaamheden verricht. Zo was hij kortgeleden sportief directeur bij Al Gharafa in Qatar en bekleedde hij diverse trainers- en managementfuncties binnen de hoog aangeschreven voetbalacademie Aspire Academy, waar onder meer spelers van nationale jeugdteams een fulltime opleiding aangeboden krijgen.

“Na de gesprekken met Peter Maas ben ik zeer enthousiast geworden om een bijdrage te leveren aan de ambities en doelstellingen van het vernieuwde NAC”, aldus El Fdil. “In het buitenland heb ik veel geleerd over hoe jeugdspelers in andere landen opgeleid worden en hoe academies ontwikkeld worden. Wij hebben de ambitie om de NAC Jeugdopleiding verder te verbeteren. Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij de club in mijn geboortestad.”

Peter Maas over de aanstelling van Fouad el Fdil: “Met Fouad halen we iemand binnen met een imposante vracht aan ervaring, opgedaan op diverse niveaus in binnen- en buitenland. Hij brengt vernieuwende methodes met zich mee om de jeugdopleiding te innoveren, verdiepen en versterken. Met zijn aanstelling hopen we het niveau van onze jeugdopleiding beter aan te laten sluiten bij het beoogde niveau van onze eerste selectie.”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3