Sluiten

“Ik ben gevraagd om de functie als hoofdtrainer in te vullen, totdat er een nieuwe hoofdtrainer is aangesteld. Ik vond dat ik mijn verantwoordelijk moest pakken om de club te helpen en dat heb ik dus gedaan", Sprak de 32-jarige oefenmeester.

Nadat de spelers en staf rond het middaguur bij het hotel arriveerden, kregen zij wat tijd om de omgeving te verkennen en waar nodig wat rust te pakken. Tijdens de middaglunch maakten de spelers kennis met Rogier Molhoek. De trainer van NAC O17 wordt tijdens het trainingskamp overgeheveld naar de staf van de eerste selectie om Willem Weijs te assisteren.

In de middag was het tijd om de voeten te laten spreken. Na een korte wandeling richting het nabij gelegen trainingsveld, werkten de spelers de eerste training af. Terug in het hotel sloten spelers en staf gezamenlijk de dag af met het diner.

Vrijdag staan training nummer twee en drie op het programma in Moncarapacho, waarin de selectie wordt klaargestoomd voor de oefenwedstrijd tegen FC Seoul van aanstaande zondag.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3