Geslaagde eerste dag in Moncarapacho

	

NAC heeft een geslaagde eerste dag beleefd in Moncarapacho. De selectie reisde donderdagochtend af naar de Portugese stad voor een vijfdaags trainingskamp. Het trainingskamp is de eerste klus voor Willem Weijs als interim trainer.

“Ik ben gevraagd om de functie als hoofdtrainer in te vullen, totdat er een nieuwe hoofdtrainer is aangesteld. Ik vond dat ik mijn verantwoordelijk moest pakken om de club te helpen en dat heb ik dus gedaan", Sprak de 32-jarige oefenmeester.

Nadat de spelers en staf rond het middaguur bij het hotel arriveerden, kregen zij wat tijd om de omgeving te verkennen en waar nodig wat rust te pakken. Tijdens de middaglunch maakten de spelers kennis met Rogier Molhoek. De trainer van NAC O17 wordt tijdens het trainingskamp overgeheveld naar de staf van de eerste selectie om Willem Weijs te assisteren.

In de middag was het tijd om de voeten te laten spreken. Na een korte wandeling richting het nabij gelegen trainingsveld, werkten de spelers de eerste training af. Terug in het hotel sloten spelers en staf gezamenlijk de dag af met het diner.

Vrijdag staan training nummer twee en drie op het programma in Moncarapacho, waarin de selectie wordt klaargestoomd voor de oefenwedstrijd tegen FC Seoul van aanstaande zondag.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!