Geslaagde nieuwjaarsreceptie in Hotel Princeville


	

Maandagavond 13 januari heeft ook de NAC Businessclub het nieuwe jaar afgetrapt. In Hotel Princeville organiseerde NAC de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, waarin traditiegetrouw zowel het afgelopen als het komende jaar uitvoerig werd besproken.

Vanaf 19:00 werden alle genodigden welkom geheten in de Prinsenzaal in Hotel Princeville. Om 20:00 begon het officiële gedeelte, waarin gastheer Eddy Poelman begon met een nostalgisch NAC-verhaal waarin o.a. het Europese avontuur van seizoen 73’/74’ tegen 1. FC Magdeburg de revue passeerde.

Na deze interessante introductie was het woord aan Algemeen Directeur Luuc Eisenga. Hij bedankte alle sponsoren voor de steun van het afgelopen jaar. Daarnaast had Eisenga ook nog een primeur te vertellen. De ochtend voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie zijn hoofdsponsor OK en NAC tot een akkoord gekomen om het hoofdsponsorschap met één jaar te verlengen, met een optie voor nog een jaar.

Vervolgens was het tijd voor Technisch Directeur Tom van den Abbeele om het podium te betreden. Hij sprak over hoe de club er technisch voor staat. Spreker Eddy Poelman stelde hem een aantal scherpe vragen met betrekking tot de toekomst van De Parel van het Zuiden. Even later mochten aanvoerder Nacho Monsalve, reserve-aanvoerder Arno Verschueren en doelman Nick Olij hetzelfde ondergaan. Nadat laatstgenoemde de zaal vermaakte met zijn scherpe antwoorden, was het officiële gedeelte tot een einde gekomen.

De avond werd uiteraard afgesloten met een hapje en een drankje. Een goed begin van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!