Sluiten

Trainingen
Dat wil zeggen dat er deze week geen trainingen zullen plaatsvinden. De oorspronkelijke planning, waarbij de selectie 1 juli zou starten aan de voorbereiding, was gebaseerd op de start van de competitie rond half september. In dit geval zou er vier weken worden getraind. Na vier weken trainen zou de selectie een week vakantie hebben. Na deze vakantie zouden er nog vier weken voorbereiding op de planning staan.

Inmiddels is bekend geworden dat de competitie eind augustus al start. In dit geval is de meest verstandige keuze om de vakantie, die gepland stond aan het einde van de maand juli, naar voren te halen. Daarom heeft de selectie van NAC nu een week vakantie, alvorens zij starten aan de voorbereiding. In dit scenario kan de selectie zich in bijna zeven weken zonder onderbrekingen gereed maken op de start van het nieuwe seizoen.

NAC zal 13 juli starten aan de voorbereiding op het seizoen 2020/2021. De selectie heeft dan zeven weken ononderbroken de tijd om wedstrijdfit te geraken. Een ononderbroken voorbereiding is tevens beter voor het fysieke gestel van de spelers. Met deze voorbereiding kan de selectie geleidelijk opbouwen naar de seizoenstart.

Oefenwedstrijden
De oefenwedstrijden in de aanloop naar het nieuwe seizoen worden momenteel concreet gemaakt en vastgelegd. Zodra de planning rond is, zullen wij deze op onze website plaatsen. Oefenwedstrijden in juli zijn, omwille van de regelgeving en maatregelen vanuit het RIVM, de overheid en de KNVB, in alle gevallen niet toegankelijk voor publiek. In augustus wordt de kans op het bezoeken van oefenwedstrijden aanzienlijk groter, maar hierover volgt later meer informatie.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn new