Sluiten

Rond half twee in de middag druppelde de eerste deelnemers het Rat Verlegh Stadion binnen. De Cordial hing vol kerstdecoratie en totaal genoten ruim 150 deelnemers van een uitgebreide lunch. Met heerlijk brood, kerststollen en worstenbroodjes van de Jumbo Supermarkten was er genoeg te kiezen voor eenieder.

Jaarlijks worden er verschillende (sociale) activiteiten georganiseerd binnen onze projecten. De kerstlunch is een terugkomende activiteit die door deelnemers altijd goed bezocht wordt. Met de sociale activiteiten proberen we vanuit NAC Maatschappelijk de sociale contacten tussen deelnemers te stimuleren. Zo komen de deelnemers van NAC OldStars elkaar meerdere keren per jaar tegen tijdens sociale activiteiten, wedstrijden en toernooien waarbij de derde helft erg gezellig is.

NAC Media

Ferry van v.v. Internos deed nog een woordje en sprak de groep en vooral de organisatie toe met mooie woorden: “Ik wil graag de organisatie van NAC bedanken. Zomaar omdat ze mensen, mensen zoals wij, kunnen helpen aan een heerlijke en leuke sportmidag. Met veel plezier doe ik hier al zes jaar aan mee en ik zie dat er steeds meer mensen komen. Het is klein praatje, alleen maar even voor de mensen die dit organiseren een hart onder de riem te steken, dus nogmaals het team van NAC hartelijk dank voor de leuke zaken die wij mee mogen maken.”

NAC Football Memories is er voor de senioren die veelal aan huis gekluisterd zijn en weinig tot geen sociale contacten meer hebben. Om de twee weken komen de deelnemers van Football Memories naar het stadion. Hier halen ze samen met een mooie groep vrijwilligers herinneringen op aan NAC in vroegere tijden. De kerstlunch is een mooie activiteit om de deelnemers gezellig samen te brengen en uit hun sociale isolement te halen. Deelnemers mochten ook allemaal een dierbare meenemen naar de lunch.

Deelnemers van Niemand Buitenspel werken in en rondom het stadion. Jaarlijks zijn er meerdere activiteiten voor de medewerkers, één van deze activiteiten is de kerstlunch. Met de kerstlunch bedanken we deze ‘collega’s’ voor de inzet het afgelopen jaar.

We kunnen terugkijken op een mooie afsluiting van het jaar 2022 en kijken met positieve zin vooruit naar 2023!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

footer espn banner