Hellemons, Schoenmaker Jr. en De Graaf vormen technisch hart

	

Het technisch hart, welke reeds operationeel is, zal zich het aankomende seizoen bezighouden met het technisch beleid van de club. Het technisch hart bestaat op voetbaltechnisch vlak uit Eric Hellemons, Lex Schoenmaker Jr. en Edwin de Graaf. Mattijs Manders zal de zakelijke kant voor zijn rekening nemen.

Eric Hellemons, Lex Schoenmaker Jr. en Edwin de Graaf bekijken samen op welke posities de club zich nog kan versterken. Mattijs Manders zal op zijn beurt de (contract) onderhandelingen op zich nemen. Het technisch hart is de afgelopen twee weken al veel samen geweest in deze nieuwe samenstelling. Er is veel vertrouwen in een goede samenwerking en het komen tot de juiste keuzes.

Gezien de huidige situatie zal de club geen strategische functies vervullen, als gevolg van het recente besluit van de aandeelhouders om haar aandelen aan te bieden.

Eric Hellemons:

"De afgelopen weken hebben we achter de schermen al veel stappen kunnen zetten. De samenwerking in deze samenstelling loopt erg goed en geeft vertrouwen in de toekomst. Voor mij persoonlijk is het mooi om mijn kennis en kunde in te zetten om de club te helpen. Wij zijn ons bewust van de belangrijke taak die we hebben, maar we hebben alle vertrouwen in aankomend seizoen. Het mooie van mijn dubbelrol is tevens dat we nu een direct verband kunnen leggen tussen Zundert en Boeimeer. Op deze wijze kunnen we de A-selectie en NAC Jeugdopleiding optimaal in elkaar vlechten."

Mattijs Manders:

"We zijn erg tevreden dat we met deze groep het technische beleid verder vorm kunnen geven. Er is veel vertrouwen vanuit zowel de club als de leden van het technisch hart om dit met deze kundige mensen goed te kunnen invullen. De samenwerking verloopt prettig, professioneel en geeft veel vertrouwen."

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!