Sluiten

De herstart van de competitie vindt plaats op 28 februari met een aantal inhaaldagen. Op 9 maart begint het officiële programma waar scholen in Breda verder strijden om de beker. Gemeente Geertruidenberg hervat de competitie op 15 maart en gemeente Oosterhout op 5 april.

Huidige stand

In de verschillende competities wordt flink gestreden voor het kampioenschap. Scholen hebben in de eerste helft al veel punten behaald. Als winterkampioen van de NAC (Ladies) Street League voor de middelbare scholen zijn ISK Breda en OLV Breda bekroond. De Liniedoorn, de Pionier en de Biekorf gaan de strijd verder aan met de rest van de basisscholen in Breda en de randgemeenten.

Nieuwe parels ondersteunen NAC Street League

De nieuwe stagiairs binnen NAC Maatschappelijk startte halverwege januari samen met de Fontys studenten en een aantal nieuwe scheidsrechters. De afgelopen week woonden zij informatiebijeenkomsten bij in het Rat Verlegh Stadion. Zij zijn klaar voor de start!

Aankomende evenementen

Op maandag 27 maart start de “Week van het Geld”, waarbij leerlingen bewust worden van het omgaan met geld, door middel van een financiële speurtocht door het Rat Verlegh Stadion.

Het programma eindigt met de finaledagen op 24 & 25 mei bij het Rat Verlegh Stadion. Hier wordt, in een zomerse sfeer, bepaald welke school zich per league mag bekronen tot kampioen van de NAC Street League.

Als afsluiter wordt op 2 juni een Brabant Toernooi gespeeld. Hier komen onder andere PSV, FC Den Bosch, RKC Waalwijk, FC Eindhoven en Top Oss samen om te spelen voor de Brabantse titel.  

We wensen elk team veel succes met de tweede helft van de competitie. De standen, het programma, de bonuspunten en nog veel meer informatie over de leagues vind je op de website: www.nacstreetleague.nl

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3