Update kaartverkoop AZ - NAC: UITVERKOCHT!


	

Op woensdag 12 februari speelt NAC de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. AZ is hierin de tegenstander. De wedstrijd in het AFAS Stadion in Alkmaar begint om 18:30 uur. Vanaf aanstaande dinsdag start de kaartverkoop voor dit duel. Hieronder vind je alle informatie hierover.

In totaal is er in het uitvak in Alkmaar ruimte voor 650 NAC-supporters. 330 mogen via een autocombi afreizen, de overige 320 kaarten worden verkocht via een buscombi. Kaarten voor de autocombi zijn exclusief via NAC verkrijgbaar, kaarten voor de buscombi zijn verkrijgbaar via de NAC Supportersvereniging en NAC. Ook Breda Loco's en Stichting Vak G laten bussen rijden.

De verkoop van kaarten gaat dinsdag van start voor Uitkaart+-houders. Zij hebben een etmaal lang exclusief de kans om hun kaart aan te schaffen. Bovendien kunnen zij gebruik maken van een gereduceerd tarief: €11,50 voor de autocombi, €33 voor de buscombi. Vanaf woensdag is het de beurt aan Club van 1912-leden, die tevens een etmaal exclusiviteit hebben. Vanaf donderdag kunnen ook seizoen- en ClubCard-houders hun slag slaan. Voor Club van 1912-leden en (S)CC-houders kost een kaart voor de autocombi €13,50, €35 voor de buscombi.

De verkoop van kaarten verloopt zoals altijd via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk.

Supporters mogen absoluut niet met het openbaar vervoer afreizen naar Alkmaar en mogen ook niet de binnenstad van Alkmaar bezoeken. Supporters die met de auto afreizen naar Alkmaar ontvangen een routebeschrijving via de e-mail. De omwissellocatie is het uitvak van AZ. De auto’s dienen geparkeerd te worden op het parkeerterrein van het uitvak en zijn welkom vanaf 17:30 uur. Negen persoonsbusjes zijn toegestaan. In totaal is er plek voor 110 auto’s. Supporters dienen dus met minimaal drie supporters in een auto te komen.

De bussen vertrekken om 15:15 uur vanaf het Rat Verlegh Stadion.

Wanneer supporters dronken, of onder invloed van andere middelen, de bus uitstappen, wordt de volledige bus teruggestuurd. Het stadion van AZ is onoverdekt; paraplu’s zijn niet toegestaan.

Update 30-01-2020: AZ - NAC uitverkocht!

Vanochtend om 9:00 uur gingen de laatste honderd autocombi kaarten in de verkoop. Deze waren binnen mum van tijd uitverkocht. Inmiddels zijn ook de buscombi kaarten uitverkocht, wat betekend dat NAC in Alkmaar gesteund zal worden door een vol uitvak. 

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!