Informatie kaartverkoop Go Ahead Eagles - NAC


	

Op zondag 26 januari speelt NAC de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. In de Adelaarshorst in Deventer gaat de bal die dag om 14:30 uur rollen. Vanaf aankomende maandag start de kaartverkoop voor dit duel. Hieronder vind je alle informatie hierover.

In totaal is er in het uitvak in Deventer ruimte voor 400 NAC-supporters. Honderd daarvan mogen via een autocombi afreizen, de overige driehonderd kaarten worden verkocht via een buscombi. Kaarten voor de autocombi zijn exclusief via NAC verkrijgbaar, kaarten voor de buscombi zijn verkrijgbaar via zowel NAC als de NAC Supportersvereniging.

De verkoop van kaarten gaat maandag van start voor Uitkaart+-houders. Zij hebben een etmaal lang exclusief de kans om hun kaart aan te schaffen. Bovendien kunnen zij gebruik maken van een gereduceerd tarief: €7,50 voor de autocombi en €23,50 voor de buscombi. Vanaf dinsdag is het de beurt aan Club van 1912-leden, die tevens een etmaal exclusiviteit hebben. Vanaf woensdag kunnen ook seizoen- en ClubCard-houders hun slag slaan. Voor Club van 1912-leden en (S)CC-houders kost een kaart voor de autocombi €9,50 en een kaart voor de buscombi €25,50.

De verkoop van kaarten verloopt zoals altijd via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk.

Supporters die een kaart voor de autocombi weten te bemachtigen, moeten er rekening mee houden dat ze zoveel mogelijk met elkaar mee rijden naar Deventer. Zorg dus dat je in een auto zit met minimaal vier personen daarin. Personenbusjes zijn tevens toegestaan. Het omwisselen van de kaart gebeurt op deze dag op de parkeerplaats bij tankstation De Somp, langs de A50 vlak voor Apeldoorn, tussen 13:15 en 14:15 uur.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!