Sluiten

Voor de wedstrijd tegen FC Den Bosch hebben we aantal zaken aangepast, om het stadionbezoek voor supporters te optimaliseren.

Vak I

Tegen Jong AZ hebben we geëxperimenteerd met een Onder-18 vak. Dit vak bleek in praktijk minder extra supporters op te leveren dan we hadden gehoopt. Daarom hebben we er voor gekozen om vak I, net als de rest van het stadion in te delen. Dat wil zeggen dat ook vak I zal worden ingedeeld met een aantal huishoud plaatsen en de rest zal opgevuld worden met losse plaatsen. Dit haalt wel de maximale bezetting naar beneden, maar we willen liever meer mensen blij maken met een ticket, dan de bezetting verhogen terwijl die plaatsen niet bezet zijn tijdens de wedstrijden.

Aantallen

Aanvankelijk werd gecommuniceerd dat er 3722 supporters aanwezig waren tijdens de wedstrijd. Door verschillende technische problemen bleek dit aantal later niet te kloppen. Zo was onder andere bij Vak I de volle bezetting meegerekend (± 600 plaatsen) en hadden we wat problemen met de scanners. Dit aantal bleek dus lager te liggen. We doen er alles aan om deze problemen bij de volgende wedstrijd verholpen te hebben, waardoor we duidelijke en kloppende aantallen kunnen weerleggen aan de supporters.

Wachtrij ticketshop

Bij het reserveren voor tickets voor het duel met Jong AZ, was het zo druk op de servers van onze ticketing site, dat deze voor sommigen tijdelijk niet te bereiken was. Voor de volgende wedstrijd hebben we een wachtrij ingesteld, om dit probleem te voorkomen.

Huishoudtickets

Doordat het aanschaf proces van een huishoudticket veel handmatige handelingen vereist, kan het even duren voordat je je huishoudticket in de mail krijgt. Dit kan tot een week in beslag nemen.

Mindervalide

Mindervalide seizoenkaarthouders kunnen telefonisch contact opnemen met NAC Breda via  076 521 4500 om een plaats te reserveren.

NAC – FC Den Bosch

Voor NAC – FC Den Bosch start de verkoop op woensdag 2 september om 9:00 uur voor De Club van 1912-leden. Omdat deze qua aantallen allen in de mogelijkheid zijn een kaart te bemachtigen, is een dag voorrang voor mensen die de vorige wedstrijd niet aanwezig konden zijn niet nodig.

Vervolgens start op donderdag om 9:00 uur de verkoop voor gouden seizoenkaarthouders, die er niet bij waren tegen Jong AZ. Deze hebben dan weer 24 uur voorrang op de gouden seizoenkaarthouders die de wedstrijd tegen Jong AZ wel bezocht hebben.

Mochten er na vrijdag nog tickets over zijn, zal de verkoop in het weekend sluiten. Dit omdat we dan een eerlijke kans kunnen bieden aan reguliere seizoenkaarthouders. Deze kunnen dan vanaf maandag 7 september 9:00 uur hun slag slaan. Omdat de verkoop van tickets wat complexer is dan normaal, kunnen we deze verkoop alleen op werkdagen laten starten.  

Onder-13 tickets zijn nog altijd los bij te bestellen. Op werkdagen telefonisch via 076 521 4500, of aan de Service- en Informatiedesk.

Verkoopschema

Club van 1912: woensdag 2 september 9:00 uur
Gouden SCC (niet geweest tegen Jong AZ): Donderdag 3 september 9:00 uur
Gouden SCC (wel geweest tegen Jong AZ): Vrijdag 4 september 9:00 uur
Zaterdag 5 en zondag 6 september: Verkoop gesloten
Reguliere seizoenkaarthouders: maandag 7 september 9:00 uur

Meer informatie over het Rat Verlegh Stadion tijdens COVID-19? Kijk op deze pagina.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768