Sluiten

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor dit duel start op vrijdag 24 juli 2020 om 9:00 uur. Vanaf dat moment hebben 1912-leden 24 uur lang per relatie nummer exclusief de mogelijkheid om één ticket te bestellen voor dit duel. Op zaterdag worden daar de gouden seizoenkaarthouders aan toegevoegd. Weer 24 uur later (zondag 9:00 uur) kunnen reguliere seizoenkaarthouders hun ticket bemachtigen, indien deze nog beschikbaar zijn. Bestel je ticket via NACtickets.nl

Livestream

Heb je geen kaartje weten te bemachtigen voor dit duel? Niet getreurd. Wij zenden deze wedstrijd live uit nac.nl/livestream, met live commentaar van onze vrienden van 076Radio!

COVID-19 Regels

Door het COVID-19-Virus, zal de regelgeving voor dit duel anders zijn dan jullie gewend zijn. Voor de wedstrijden op het trainingscomplex in Zundert gelden de door het RIVM opgelegde regelementen. De belangrijkste regels waar een ieder zich aan dient te houden luiden als volgt:

  • Denk te allen tijde aan de anderhalve meter afstand tot anderen. Ook langs de rand van het veld.
  • Volg de aanwijzingen van het veiligheidspersoneel op.
  • Contact met spelers is niet mogelijk. Vraag de spelers niet om een handtekening of foto.

Pers & fotografen

Bij deze wedstrijd is ook beperkt plaats voor pers. Om een accreditatie aan te vragen voor dit duel kun je een mail sturen naar pers@nac.nl.

Het trainingscomplex in Zundert is rookvrij.

Update 26-07-2020

De kaarten voor het duel met Sparta Nijkerk zijn uitverkocht‪!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768