Interlandverplichtingen voor Malone, Maria, Rösler en Adiléhou

	

Afgelopen zondag eindigde het seizoen 2020/2021 in mineur. In de finale van de Keuken Kampioen Play-offs werd er met 1-2 verloren. De spelers en staf zijn een dag later nog bijeen gekomen om afscheid van elkaar te nemen.

Dion Malone

Onze aanvoerder heeft een drukke zomer voor de boeg. Met Suriname zal hij op 4 en 8 juni twee belangrijke duels spelen voor kwalificatiewedstrijden voor WK 2022. Op 4 juni nemen zij het op tegen Bermuda. Enkele dagen later staat de kraker van de groep op het programma tegen Canada. Mocht Suriname de poulefase winnen, speelt het op 12 en 15 juni tevens wedstrijden.

Vanaf 16 juni tot en met 25 juni is er een vrije periode, waarin Dion even kan genieten van een vakantie. Vanaf 26 juni starten de voorbereidingen voor de Gold Cup. De Gold Cup start op 7 juli en eindigt op 1 augustus.

Moïse Adiléhou

De centrale verdediger zit in de voorselectie van Benin. Hi zal aankomende periode in Afrika een vriendschappelijke wedstrijd en een kwalificatiewedstrijd spelen met zijn land. De wedstrijd tegen Sierra Leone, die twee maanden geleden werd verplaatst, staat in deze periode op het programma. Benin maakt vandaag de definitieve selectie bekend voor de komende periode.

Colin Rösler

De Noors jeugdinternational gaat vanaf 31 mei met Noorwegen Onder 21 op trainingskamp in Noorwegen. Aanvankelijk zou de kwalificatie in deze periode starten, maar deze zijn verzet naar september. Om goed voorbereid te zijn op de kwalificatiereeks in september, heeft de Noorse bond een trainingskamp belegd.

Michaël Maria

De linksback zal tevens 31 mei aansluiten bij zijn nationale ploeg. Met Curaçao speelt hij in de weken erop een aantal WK Kwalificatie wedstrijden. Op 5 juni treden zij aan tegen British Virgin Islands om drie dagen later, op 8 juni, te spelen tegen Guatemala. Indien Curaçao na deze twee wedstrijden wordt uitgeroepen tot groepswinnaar, volgen er twee wedstrijden op 12 juni en 15 juni tegen de winnaar van groep D.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!