Sluiten
copyright proshots 3800626

Cuco Martina

Cuco Martina voegde zich afgelopen transferwindow toe aan de selectie van Peter Hyballa. Hij was transfervrij nadat zijn contract afliep bij Go Ahead Eagles. In de tussentijd is Cuco aanvoerder geworden van de Geel-Zwarten en wist hij zelfs al drie keer te scoren.

De 33-jarige centrumverdediger speelde al 55 keer voor het nationale elftal van Curaçao. Hij wist in al die wedstrijden één keer te scoren. In 2018 scoorde hij in de 10-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Grenada.

Martina wordt op dinsdag 21 maart verwacht op Curaçao. Op 26 maart zullen ‘De Blauwen’ het dan in eigen land voor de CONCACAF Nations League opnemen tegen Canada. Twee dagen later staat er een prachtig affiche op het programma voor het Curaçaos voetbalelftal. Ze nemen het dan op tegen de regerend wereldkampioen Argentinië.

Matthew Garbett

De 21-jarige middenvelder die in januari overkwam van het Italiaanse Torino speelde tot dusver zes wedstrijden voor NAC. Tegen Jong-Utrecht maakte hij na rust zijn debuut. Hij was al een aantal keren belangrijk in de opbouw naar een doelpunt voor de Parel van het Zuiden.

Het is niet de eerste keer dat Matthew opgeroepen wordt voor de All Whites. Hij speelde namelijk al twaalf keer voor zijn land. Hij speelde in zes oefenwedstrijden mee en in zes wk-kwalificatie wedstrijden. In die twaalf wedstrijden wist Garbett zelfs al een keer te scoren en een assist af te leveren. Hij gaf in de gewonnen halve finale van de WK-kwalificatie Oceanië tegen Tahiti een assist en scoorde in de gewonnen finale tegen de Solomoneilanden.

De Nieuw-Zeelands internationaal wordt op 20 maart op Nieuw-Zeeland verwacht. Vervolgens zullen ze daar op 23 en 26 maart thuiswedstrijden spelen tegen China.

Anselmo García Mac Nulty

De twintigjarige verdediger werd afgelopen zomer gehuurd van het Duitse VFL Wolfsburg. Hij kwam al 25 keer in actie voor NAC. MAC Nulty speelt vaak centraal of aan de linkerkant van de verdediging.

Mac Nulty kwam al verschillende keren in actie voor jeugdelftallen van ‘The Boys in Green.’ De Spaanse Ier wordt op 20 maart in Dublin verwacht. Daar zal hij een aantal keer trainen en zichzelf in de basis proberen te spelen. Op 26 maart neemt Ierland O21 het op tegen de leeftijdgenoten van IJsland. Na de wedstrijd zal de verdediger terug keren naar NAC.

Ezechiel Banzuzi

Ezechiel Banzuzi is opgeroepen voor de O18 selectie van Nederland. Hij scoorde dit seizoen zijn eerste doelpunt in competitieverband voor NAC en kwam tot nu toe 23 keer in actie. Het is niet de eerste keer dat de middenvelder wordt opgeroepen voor een jeugdelftal van Nederland. Hij speelde al eerder wedstrijden voor de O17 en O18.

Banzuzi zal met Nederland 018 op maandag 20 maart vertrekken naar Dubai. Daar zal het team van Mischa Visser een aantal keer trainen en drie wedstrijden spelen. Ze zullen het opnemen tegen Saudi-Arabië, U.A.E. en Mexico. Op 29 maart keert Ezechiel terug naar Nederland.

Omar Mekkaoui

Omar speelt zijn wedstrijden bij het onder 21 elftal van NAC. Hij is daar aanvoerder van het team van Marvin van der Valk. De centrumverdediger tekende vorig jaar een contract tot de zomer van 2023.

De 18-jarige Mekkaoui speelde al diverse keren voor jeugdelftallen van Nederlands, maar nog nooit kwam hij uit voor een jeugdelftal van Marokko. Hij wordt op 20 maart verwacht in Marokko en zal daar een aantal keer trainen. Op 28 maart zal hij weer terug keren.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235