Jong NAC sluit eerste seizoenshelft af met gelijkspel


	

Jong NAC heeft maandagavond de eerste seizoenshelft afgesloten met een gelijkspel. Op bezoek bij Jong FC Den Bosch eindigde de wedstrijd in 1-1.

De ploeg van Willem Weijs heeft zich al verzekerd van een plaats bij de eerste vijf en daarmee na de winterstop een plaats in poule A, samen met de beste vijf teams van de andere groep. Ook de groepswinst was al binnen voor Jong NAC.

Bij De Parel van het Zuiden stonden de volgende namen aan de aftrap tegen de ploeg uit ’s-Hertogenbosch: Custers, Neelen, Plezier, Van der Avert, Van Anholt, Reuvers, Den Heijer, Bozkurt, Kuyper, Bohui, Kudimbana.

In de eerste helft gaven beide ploegen elkaar weinig toe. Beide teams waagden een paar pogingen van afstand, maar gescoord werd er voor rust niet. Na de thee was daar echter snel de 1-0. Lars Miedema opende de score namens Jong FC Den Bosch.

Jong NAC ging op jacht naar de gelijkmaker om zo de ongeslagen status te behouden. Uiteindelijk viel de 1-1 een paar minuten voor tijd. Invaller Daan Wensink bleek de gevierde man en redde zo een punt voor de mannen van Weijs.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!