De wedstrijd kwam moeizaam op gang in de eerste helft. De enige kans kwam op naam van Joshua Bohui, maar zijn schot bereikte niet het doel van de bezoekers.

Vlak na rust liet NEC voor het eerst van zich horen. NAC-doelman Sem Custers wist op goede wijze redding te brengen op deze inzet. Kort daarna moest Custers opnieuw in actie komen, ook dit keer kon hij de poging keren. Het eerste gevaar aan de kant van NAC in de tweede helft kwam van de voet van Sabir Agougil, maar zijn schot vloog langs het doel van de Nijmegenaren. Even later kon Jong NAC opgelucht adem halen toen Finn Stokkers een bal van de lijn haalde bij een corner.

De openingstreffer van dit duel viel na 74 minuten spelen. Sjaak Kuyper opende de score voor Jong NAC op aangeven van Joshua Bohui. Twee minuten later was het direct weer raak. Ditmaal scoorde Joshua Bohui zelf, de assist kwam op naam van Yassine Azzagari. Het slotakkoord was voor Sjaak Kuyper. Hij maakte zijn tweede doelpunt van de avond, opnieuw was het Yassine Azzagari met het voorbereidende werk.

NEC leek in de achtentachtigste minuut iets terug te doen, echter werd de goal afgekeurd door de scheidsrechter. Zodoende won Jong NAC dit duel overtuigend met 3-0. Door deze driepunter bezet Jong NAC de zesde plaats in de competitie.