Joris Gieske verlaat NAC, Eric Matijsen keert terug

	

Na een jaar als commercieel manager gaat Joris Gieske de club verlaten. Bijna een jaar na zijn aanstelling scheiden de wegen. NAC heeft in Eric Matijsen een opvolger gevonden.

Eric Matijsen zal deze functie overnemen. Eric is geen onbekende binnen de club. Hij werkte vanaf augustus 2013 tot aan de zomer van 2019 bij de Parel van het Zuiden. In 2019 koos hij voor een baan RB-Media; daar ging hij aan de slag als commercieel directeur. Nu, twee jaar later, keert Matijsen terug bij de Parel van het Zuiden.

Joris Gieske: “Met een dubbel gevoel verlaat ik NAC Breda. Op het moment dat wij startten leken NAC en ik de ideale match. Helaas bleek gedurende dit vreemde jaar dat door voornamelijk externe omstandigheden de club en ik nog niet klaar voor elkaar zijn. Dan moet je het besluit nemen om uit elkaar te gaan,  om de weg vrij te maken voor de beste oplossing voor NAC. Wie en wat dat is niet aan mij. Wel krijgt mijn opvolger/ster mijn volle support zowel tijdens als na mijn dienstverband.”

Mattijs Manders: “We zijn verheugd te kunnen melden met Eric Matijsen na een afwezigheid terugkeert bij NAC. Met Eric verwachten wij onze ambitieuze groeiplannen te kunnen realiseren in de komende jaren. Uiteraard wil ik ook Joris bedanken voor zijn inzet het afgelopen jaar.“

Eric Matijsen: “Na twee jaar met veel plezier bij RB-Media gewerkt te hebben, ben ik trots om weer aan de slag te mogen voor NAC. Samen met het aanwezige commerciële team kijk ik er naar uit om in een vol Rat Verlegh Stadion de trouwe sponsoren te mogen begroeten, degene die weg zijn gegaan terug te halen en de businessclub te laten groeien met nieuwe sponsoren uit de regio. Ik dank RB-Media dat ze mij als trouwe partner van de club de terugkeer enorm gunnen en dat ik ook aan hen verbonden zal blijven als commercieel adviseur.”

Wij willen Joris bedanken voor zijn inzet afgelopen jaar en veel succes wensen in zijn verdere carrière.

Eric, welkom terug!

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!