Sluiten

Schema

Maandag 24 augustus zal de verkoop voor dit duel van start gaan. Club van 1912 leden krijgen een etmaal voorrang om kaarten te bemachtigen. Dinsdag kunnen de gouden seizoenkaarthouders hun slag slaan. Woensdag start, mits er nog kaarten beschikbaar zijn, de verkoop voor reguliere seizoenkaarthouders.

Verkoopschema
Club van 1912: Maandag 24 augustus 9:00 uur
Gouden SCC: Dinsdag 25 augustus 9:00 uur
Reguliere seizoenkaarthouders: Woensdag 26 augustus 9:00 uur

Bijkopen Onder 13-tickets: Maandag 24 augustus 9:00 uur

Let op: Iedere seizoenkaarthouders dient online een (gratis) ticket te bestellen. De seizoenkaart geeft geen toegang tot het stadion. 

Voor deze eerste wedstrijd is het verkoopschema ietwat anders dan de volgende wedstrijden. Vanaf wedstrijd twee krijgen mensen die wedstrijd één niet hebben kunnen bezoeken, een dag voorrang ten opzichte van degene die de wedstrijd wel bezocht hebben binnen de groep waar de supporter onder valt. Dit heeft dus effect op het verkoopschema voor die wedstrijden.

Huishoudtickets

Let op: Wil je een huishoudticket kopen, maar zit je niet in dezelfde voorrangsgroep? De supporter met de laatste voorrang dient dan een huishoudticket aan de schaffen en de andere supporters te koppelen.

Voorbeeld: Je wilt een huishoudticket voor 2 personen kopen. Supporter 1 heeft een Club van 1912-kaart. Supporter 2 heeft een gouden seizoenkaart. Supporter 2 dient dan te wachten op zijn beurt en het huishoudticket te bestellen. Supporter 2 koppelt vervolgens per mail supporter 1 aan het ticket.

Let op! We merken dat veel mensen die een huishoudticket willen aanschaffen voor twee of drie personen ook daadwerkelijk twee of drie huishoudtickets bestellen. Voor twee of drie personen uit hetzelfde huishouden (lees: woonachtig op hetzelfde adres!) dien je slechts één huishoudticket te bestellen, daarna ontvang je een e-mail. Hierin wordt gevraagd naar de relatienummers van persoon twee en eventueel drie. Na het beantwoorden van deze mail worden de tickets door NAC toegewezen en ontvangt ieder persoon in zijn e-mail het toegangsbewijs voor de wedstrijd.

Vak I

Vak I wordt tijdens de wedstrijden omgetoverd tot een jongeren vak. Voor jongeren t/m zeventien jaar geldt dat zij ten opzichte van elkaar geen anderhalve meter afstand hoeven te houden. Vak I zal dus volledig opengesteld kunnen worden voor de jongere NAC-supporters. Let op! Voor het gehele stadion geldt dat iedereen moet zitten. Hierop is ook het jongerenvak geen uitzondering.

Onder 13 tickets

Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen anderhalve meter afstand te houden tot anderen. Dit betekent dat we door middel van onder 13 tickets de capaciteit kunnen verhogen. Een Onder 13 ticket is telefonisch te bestellen of aan de Service- & informatiedesk, zonder seizoenkaartverplichting. Telefonisch bestellen is noodzakelijk, omdat de stoelen handmatig toegewezen moeten worden naar jouw voorkeur. Onder 13 tickets staan los van voorrangsregeling onder seizoenkaarthouders.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768