Karol Niemczycki zet carrière voort in Polen

	

De Poolse club Puszcza Niepolomice neemt Karol Niemczycki over van NAC. Afgelopen seizoen kwam de jonge doelman al op huurbasis uit voor Puszcza. De in Krakow geboren keeper wordt nu definitief overgenomen door de club.

In februari 2017 nam NAC de talentvolle doelman over van AP Profi. Op 6 mei 2018 beleefde Karol zijn Eredivisiedebuut in de wedstrijd tegen FC Twente, waarin hij op de slotdag van dat seizoen in de tweede helft Nigel Bertrams verving. Drie maanden later maakte de doelman zijn basisdebuut in de thuiswedstrijd tegen Excelsior.

Het restant van dat seizoen keepte Karol bij het beloftenteam van NAC. Daarom besloten NAC en Karol dat het voor de ontwikkeling van de doelman beter zou zijn om hem het afgelopen seizoen te verhuren.

Met Nick Olij, Chiel Kramer en de aanstormende Bart Verbruggen heeft NAC drie doelmannen in de selectie en werd er de afgelopen periode naar een oplossing gezocht voor Karol Niemczycki, die aangaf graag in zijn thuisland te willen blijven. Voor beide partijen is nu een passende oplossing gevonden in de vorm van Puszcza Niepolomice. Met de transfer is een transfersom gemoeid.

Wij wensen Karol heel veel succes toe in zijn verdere carrière.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!