Welkom Energie en NAC geven 100 supporters een steun in de rug


	

De Kerstdagen staan weer voor de deur en dat betekent voor veel mensen een periode vol gezelligheid en samen zijn met je dierbaren. Helaas is dit niet voor iedereen het geval, om wat voor reden dan ook. Daarom slaan rugsponsor Welkom Energie en NAC de handen ineen om zich in te zetten om die supporters toch een warme Kerst te bezorgen. Samen geven zij, in samenwerking met diverse sponsoren, honderd goedgevulde kerstpakketten weg aan supporters of gezinnen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ken jij iemand in jouw directe omgeving die aan het einde van het jaar wel een steuntje in de rug verdient? Iemand die het afgelopen jaar een moeilijke periode heeft gehad en even in het zonnetje gezet moet worden? Meld deze persoon dan nu aan via onderstaand formulier en laat ons weten waarom hij of zij dit echt verdient. In de middag van 19 december bezorgen de spelers van NAC de kerstpakketten, een tas vol boodschappen en gadgets, in en rond Breda. Wie weet komt één van de selectiespelers óf stafleden wel persoonlijk langs om het kerstpakket te overhandigen.

Op donderdagmiddag 19 december worden de pakketten door de selectie en stafleden rondgebracht. In 2017 was de kerstactie van NAC al een hartverwarmend succes. Bekijk de beelden van deze actie hieronder:

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!