Sluiten

De in Breda gevestigde kinderopvangorganisatie gaat het huidige en de daaropvolgende drie seizoenen de Junior Street League van NAC ondersteunen. Daarnaast organiseren NAC en Kober jaarlijks een speciale Kober-dag voor de jonge NAC-supporters binnen Kober.

Niels Quispel, manager NAC Maatschappelijk:

“De samenwerking met Kober Kinderopvang zorgt er voor dat we een volgende stap kunnen zetten in de doorontwikkeling van de NAC Junior Street League. Hopelijk volgen er nog vele jaren van samenwerking met dit mooie initiatief.”

Maudy Hylkema, Directeur Kober Kinderopvang:

“De ambities van NAC Maatschappelijk en de NAC Junior Street League passen uitstekend bij die van Kober kinderopvang. Allebei zetten we ons in voor een gezonde leefstijl van kinderen en bewustwording rondom maatschappelijke thema’s. Met deze samenwerking bundelen we onze krachten en versterken we onze gezamenlijke doelen om alle kinderen in de regio dezelfde kansen te bieden.”

Over Kober kinderopvang

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we bij Kober kinderopvang in geloven. Bij ons krijgen kinderen alle ruimte om zichzelf te zijn en de wereld te ontdekken. Om zich te ontwikkelen op een manier die het beste bij hun eigen karakter past. Onze opvang is een plek van samen opgroeien en opbloeien. Waar spelen, leren en opvoeden hand in hand gaan. Met ruim 200 locaties in West-Brabant zijn we altijd dichtbij huis. Op onze kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en bij het overblijven vangen we wekelijks ruim 20.000 kinderen op. Meer informatie: kober.nl.

Vanwege de coronasituatie vond de ondertekening digitaal plaats.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3