Bestel nu jouw halve seizoenkaart! 

Sluiten
whatsappimage2022-10-18at5.25.26pm.jpeg

De Blindentribune is speciaal opgezet voor mensen met een visuele beperking. Zij krijgen met een oortje en een bijbehorende frequentie het live wedstrijdverslag te horen. De deelnemers zijn welkom in het Rat Verlegh Stadion en kunnen een unieke manier alsnog een Avondje NAC ervaren.

EFDN lanceerde het More than Football Fund in Nederland om steun te bieden voor projecten die moeilijk te financieren zijn uit andere fondsen. De 21 Nederlandse clubs die aangesloten zijn bij het netwerk van EFDN konden een aanvraag indienen voor een bedrag van €2.500 tot €10.000 voor een van de projecten. Dit innovatiefonds is beschikbaar gesteld ter promotie van innovatieve projecten op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Het doel van dit fonds is om de clubs te versterken en de maatschappelijke impact te vergroten van eenieders projecten. NAC wil in dit geval de Blindentribune opstarten en optimaliseren.

EFDN is een organisatie die bestaat uit maatschappelijk betrokken betaald voetbalclubs die samenwerken op Europees niveau. NAC wil maatschappelijke impact creëren in Breda en omgeving om de gezondheid binnen de samenleving te stimuleren op de mentale en fysieke aspecten van de mens. In combinatie met het netwerk van EFDN probeert NAC deze impact naar een hoger niveau te tillen en de projecten te optimaliseren. Op 14 tot en met 16 november organiseert EFDN een congres in teken van duurzaamheid en mensenrechten voor alle leden van het netwerk van EFDN. NAC zal hierbij aanwezig zijn, informatie opdoen en zichzelf presenteren. Het congres vindt plaats in Boedapest en wordt voor de achttiende keer georganiseerd.

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.