Matchday: AZ - NAC (TOTO KNVB Beker)


	

Matchday! NAC speelt vandaag in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker een uitwedstrijd tegen AZ. In het AFAS Stadion gaat de bal om 18:30 uur rollen. Via onderstaand matchday-liveblog houden we je op de hoogte over alle belangrijke informatie van vandaag!

Uitvak

NAC krijgt in Alkmaar steun van een uitverkocht uitvak. In totaal reizen 650 NAC-supporters met de ploeg mee richting het AFAS Stadion.

Supporters mogen absoluut niet met het openbaar vervoer afreizen naar Alkmaar en mogen ook de binnenstad van Alkmaar niet bezoeken. Supporters die met de auto afreizen naar Alkmaar ontvangen een routebeschrijving via de e-mail. De omwissellocatie is het uitvak van AZ. De auto’s dienen geparkeerd te worden op het parkeerterrein van het uitvak en zijn welkom vanaf 17:30 uur. Negen persoonsbusjes zijn toegestaan. In totaal is er plek voor 110 auto’s. Supporters dienen dus met minimaal drie supporters in een auto te komen.

De bussen vertrekken om 15:15 uur vanaf het Rat Verlegh Stadion.

Wanneer supporters dronken, of onder invloed van andere middelen, de bus uitstappen, wordt de volledige bus teruggestuurd. Het stadion van AZ is onoverdekt; paraplu’s zijn niet toegestaan.

NAC TV: Vooruitblik met Robin Schouten

Robin Schouten speelt vanavond tegen de club waar hij in totaal tien jaar speelde. Voor de camera van NAC TV blikt hij vooruit op het treffen met AZ.

Terugblik NAC – PSV

NAC bereikte de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker door in de achtste finale te winnen van PSV. De Parel van het Zuiden was in het eigen Rat Verlegh Stadion met 2-0 te sterk voor de Eindhovense club. De doelpunten werden gemaakt door Othmane Boussaid en Ivan Ilic.

Volg NAC live

Ben je vanavond niet in Alkmaar, maar wil je wel op de hoogte blijven? Gedurende de dag plaatsen we natuurlijk regelmatig updates over de wedstrijd. Volg NAC daarom op alle social media-kanalen!

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Het duel wordt live uitgezonden op FOX Sports 1. Natuurlijk kun je ook live luisteren naar het radioverslag luisteren via 076radio.nl.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!