Eerder dit seizoen wist NAC in eigen huis met 2-1 te winnen. Na een vroege achterstand toonde NAC veerkracht en draaide de wedstrijd. Luttele minuten na de achterstand trok Rutten de stand weer gelijk. Halverwege de tweede helft wist Lewis Fiorini de eindstand op het bord te zetten: 2-1.

Vanavond kan NAC een 55 jaar oud clubrecord evenaren. Voor het eerst sinds 1966 kan NAC voor de vierde keer op rij, op vreemd terrein de nul houden. Mocht NAC vanavond de nul houden, is dit een evenaring van het clubrecord.

Thom Haye zal vanavond ontbreken in de wedstrijdselectie van NAC. De middenvelder kampt momenteel met een rugblessure, waardoor hij niet fit genoeg is om te spelen.

Na afloop van de laatste training in de aanloop naar het duel van vandaag, spraken wij met Lex Immers over dit duel.