Sluiten

Feiten en weetjes

  • NAC Breda is ongeslagen in Keuken Kampioen Divisie-duels met Jong FC Utrecht (W3, G1) en wist in de laatste drie ontmoetingen met de jonge Domstedelingen steeds de nul te houden (1 tegengoal in totaal).
  • NAC Breda wist in de laatste twaalf competitieduels met beloftenteams te scoren, de laatste Jong-ploeg met een clean sheet tegen NAC was Jong FC Utrecht in september 2019 (0-0 in Breda).
  • Sydney van Hooijdonk was direct betrokken bij zeven van de laatste dertien competitiegoals van NAC tegen Jong-teams (5 goals, 2 assists) waaronder de twee tegen Jong FC Utrecht eerder dit seizoen (1 goal, 1 assist).
  • Alleen FC Eindhoven (13 goals) kwam in 2021 minder vaak tot scoren in de KKD dan Jong FC Utrecht (18), terwijl alleen Cambuur (38) vaker scoorde dan NAC (32, net als Roda JC) in dit kalenderjaar.

 

Voorbeschouwing met Lex Immers

De afgelopen vier wedstrijden moest Lex Immers noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan omwille van een blessure. De aanvallend ingestelde middenvelder werkte de afgelopen weken hard aan zijn herstel en kan zich vanavond weer bij de selectie voegen. 

De Klok

Zoals altijd, is er ook vanavond weer een splinternieuwe Klok te lezen. Klik op onderstaande afbeelding om hem te lezen! 

Jong FC Utrecht - NAC

Maandag 21 september 2020 reisde NAC af naar Utrecht om het op te nemen tegen Jong FC Utrecht. 

LIVE

Vanavond live de wedstrijd volgen? De wedstrijd is in zijn geheel te bekijken op ESPN 1. Heb je geen ESPN? Volg dan onze socials of luister live mee via 076Radio. Voor en na de wedstrijd luister je uiteraard naar de live matchcast van B-Side Rats! 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3