Sluiten

Feiten en weetjes

  • NAC Breda verloor nog nooit een wedstrijd van TOP Oss, van de negentien voorgaande ontmoetingen in alle competities won NAC er dertien (G6).
  • In Breda kwam TOP Oss nooit vaker dan één keer tot scoren in een ontmoeting met NAC in Eerste Divisie-verband, dat in totaal slechts drie keer doel trof in de zes wedstrijden (16 tegengoals – G2, V4).
  • NAC is voor het eerst sinds 1994 (toen in de Eredivisie) ongeslagen in tien opeenvolgende competitieduels in één seizoen (W6, G4), in 1993 verloor NAC voor het laatst niet in elf opeenvolgende wedstrijden in één campagne (toen in de Eerste Divisie).
  • NAC verloor slechts één van de laatste zeventien duels met ploegen uit Brabant in de Keuken Kampioen Divisie (W9, G7).
  • 58,5 procent van de passes die NAC Breda dit KKD-seizoen gaf eindigden op de helft van de tegenstander, een hoger percentage dan iedere andere ploeg in de competitie; TOP Oss volgt na Helmond Sport op plek drie (54,1%).
  • Mario Bilate, die in de Eerste Divisie nog nooit van TOP Oss verloor (W5, G5), maakte vijf goals in de Keuken Kampioen Divisie tegen de Ossenaren, tegen geen ploeg scoorde hij vaker (ook 5 tegen Almere City).

Voorbeschouwing met Lewis Fiorini

In de aanloop naar het duel spraken wij met Lewis Fiorini over de afgelopen periode en uiteraard het treffen met TOP Oss. 

Uiteraard is er ook voor dit duel weer een nieuwe Klok beschikbaar. Klik op deze link om hem te lezen.

De wedstrijd is vanavond live te zien op het eerste kanaal van ESPN. Geen ESPN? Luister dan live mee met 076Radio. Voorafgaand aan de wedstrijd luister je uiteraard naar de Matchcast van B-Side Rats! 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3