Sluiten

Feiten en Weetjes

  • NAC Breda verloor slechts vier van de vijftien uitwedstrijden bij SC Cambuur in alle competities (W5, G6), waaronder de laatste ontmoeting in november 2016 (3-1).
  • NAC scoorde dit kalenderjaar al elf keer van buiten het strafschopgebied, minstens drie meer dan iedere andere ploeg in de Keuken Kampioen Divisie.
  • NAC won in tien van de voorgaande veertien seizoenen in de Eerste Divisie de laatste wedstrijd van het seizoen (V4). Waaronder in 1984, toen tegen Veendam de grootste zege van de Bredanaars in competitieverband werd geboekt (10-1).
  • NAC won de laatste twee competitieduels zonder een goal te incasseren, de laatste keer dat er drie wedstrijden op rij werden gewonnen zonder tegengoal in alle competities was in mei 2015 (3 in de nacompetitie).
  • Mounir El Allouchi scoorde in elk van zijn laatste vier competitieduels (5 goals) en kan de eerste NAC-speler, sinds Sjoerd Ars in april 2016 (6 op rij), worden die in vijf opeenvolgende Eerste Divisie-wedstrijden het net weet te vinden.

Voorbeschouwing met Mounir El Allouchi

LIVE

De wedstijd is vanavond live te bekijken via ESPN 6. Heb je geen ESPN? Luister dan naar het live radioverslag van 076Radio. Voor en na de wedstrijd luister je natuurlijk naar de Matchcast van B-Side Rats! 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3