Bij NAC stonden veel reserves van het eerste elftal aan de aftrap. In het doel nam Mark Birighitti plaats met voor hem James Horsfield, Menno Koch, Daan Klomp, Bart Meijers, Gianluca Nijholt, Robbie Haemhouts, Rai Vloet, Bodi Brusselers, Richelor Sprangers en Diego Snepvangers. Ook bij Heerenveen stonden wat gerenommeerde namen aan de aftrap.

Het duel was lange tijd in evenwicht. In de eerste helft had de thuisploeg licht overwicht, maar na rust nam NAC het heft in handen. Toch kwam Heerenveen na rust op voorsprong, toen Hornkamp een voorzet van Mihajlovic achter Birighitti wist te koppen. Het bleef bij dat ene doelpunt.

Maandag 26 maart komt NAC 2 opnieuw in actie. Dan is RKC Waalwijk 2 de tegenstander in het kader van het bekertoernooi. Het duel wordt gespeeld in het Mandemakers Stadion en begint om 18:30 uur.