NAC-activiteiten tijdens SummerviBes 2021

	

In de maanden juli en augustus is NAC Maatschappelijk actief in verschillende Bredaase wijken met activiteiten tijdens SummerviBes 2021. Er kan genoten worden van diverse sport- en spelelementen tijdens de NAC Fundagen en daarnaast wordt er tweemaal gestreden om de winst tijdens Futsal Cup Breda. SummerviBes biedt daarnaast meer dan honderd andere culturele, sportieve, creatieve en muzikale activiteiten op het programma aan wat door de Gemeente is geïnitieerd. 

SummerviBes

SummerviBes Breda is voor het tweede jaar georganiseerd op initiatief van de Gemeente Breda voor de stad en omstreken. Met SummerviBes kunnen kinderen en jongeren die niet op vakantie gaan, deelnemen aan ongeveer 130 kosteloze activiteiten op gebied van sport, cultuur en muziek. SummerviBes activiteiten worden aangeboden door diverse partners waaronder Breda Actief, Qub3z, Grote Broer/Grote Zus, mCon E-Sports, Bress Sportcenter en Nieuwe Veste. 

NAC Fundagen

Opzoek naar sportieve sport- en spelactiviteiten komende zomer? Kom langs tussen 13:00 en 16:00 uur bij één of meerdere NAC Fundagen in Breda. De NAC Fundagen zijn voor iedereen tussen de 6 en 18 jaar. Er kan gevoetbald worden in de NAC-attracties, je kan skills laten zien in de pannakooi of bij de drumstellen gedrumd en nog veel meer. Bovendien wordt de NAC Fundag bij voetbalvereniging WDS’19 geopend door niemand minder dan freestyle voetballer Nasser El Jackson!

  • Woensdag 28 juli                      Basisschool de Zandberg – Zandberglaan 60-62, Breda
  •  Woensdag 4 augustus              Buurthuis Scheldestraat – Scheldestraat 1, Breda
  •  Woensdag 11 augustus           Voetbalvereniging WDS’19 – Ganzerik 80, Breda
    Let op: deze NAC Fundag start al om 12:00 uur met Nasser El Jackson
  • Woensdag 18 augustus           Basisschool Noorderlicht – Cornelis Florisstraat 25, Breda

E-Sports 

In samenwerking met mCon E-sports worden er naast alle activiteiten tijdens de NAC Fundagen E-sport games aangeboden waaronder FIFA 21, Mario Kart, Mario Super Smash Bros, Pokemon GO en Rocket League. Bij deze games wordt er door middel van toernooien gestreden om prijzen waaronder tickets van NAC Breda en nog veel meer. Liever niet meedoen met een toernooi, maar wel gamen? Dat kan! Er zijn diverse gratis games te spelen. 

Futsal Cup Breda

Op donderdagavond 4 augustus en 19 augustus strijden teams vier tegen vier bij Bress Sportcenter om de enige echte Futsal Cup. De deelnemende teams bestaan uit minimaal vier tot zes personen. Het toernooi start om 17:30 uur en eindigt rond 21:00 uur. Aan het toernooi mogen maximaal 16 teams per dag meedoen. Ben jij tussen de 13 en 21 jaar en durf jij samen met je team de uitdaging aan te gaan? 

Informatie en inschrijvingen

Kijk voor meer informatie, waaronder de inschrijvingen en het gehele SummerviBes aanbod, op www.summervibesbreda.nl. Voor een aantal activiteiten is een inschrijving verplicht. Wees er snel bij, want vol is vol!

 

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!