Sluiten

Voor aanvang van het duel werd vuurwerk afgestoken in het uitvak. Tevens belandde het vuurwerk op het speelveld, waardoor de wedstrijd later begon. Tijdens het duel werd een speler van ADO Den Haag bekogeld met een beker vloeistof en waren er vernielingen in het stadion.

Tientallen stoeltjes zijn afgebroken en richting het speelveld gegooid. Daar waar tevens fotografen aan het werk waren. In de toiletgroepen zijn diverse vernielingen aangericht. Daarnaast zijn op de afscheidingswand bij het uitvak en in het toilet zijn zeer kwetsende leuzen gespoten.

Bovenstaande acties leiden tot een geldboete van €5.000,-. Bovenop de geldboete komen de kosten voor het herstellen van de aangerichte schade in het Cars Jeans Stadion. Naar aanleiding van de onderzoeken zal NAC tevens de mogelijkheid onderzoeken of de geldboete en schade kan worden verhaald op de daders. NAC heeft het schikkingsvoorstel van de Tuchtcommissie van de KNVB geaccepteerd.

Met het nieuwe seizoen voor de deur willen wij nogmaals al onze supporters oproepen onze club op een positieve manier te steunen. Bovenstaande acties brengen onze club in diskrediet. Daarnaast zullen bij herhaling de boetes telkens hoger oplopen.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3