Sluiten

Tien jaar na zijn klassieker ‘Avondje NAC’ maakte Sjoerd Mossou een nieuw én gelimiteerd prachtboek over onze club.

Samen met fotograaf (en jarenlang NAC-supporter) Reijer van Kasteren brengt hij in ‘Wij zijn NAC’ een ode aan de supporters, aan de mensen die de club al 110 jaar lang maken tot wat het is.

In 110 portretten geeft het boek een treffend en oprecht beeld van de mensen achter NAC, van jong tot oud, van Klundert tot Dongen en van Tuinzigt tot het Ginneken.

Mossou onderzoekt in ‘Wij zijn NAC’ ook de diepe band tussen de club en zijn achterban: vaak onstuimig, soms venijnig, maar altijd onvoorwaardelijk. De fraaie portretten van Van Kasteren maken het boek tot een uniek document.

Zie jij af van compensatie? Dan krijg jij als dank dit unieke boek cadeau. Verleng jij voor 24 mei? Dan krijg je de mogelijkheid om met jouw naam achter in het boek te staan. Dit boek zal niet in de fanshop komen en is dus echt een uniek NAC-boek!

Compensatieregeling seizoen 2021/2022

Bij het verlengen van je seizoenkaart voor seizoen 21/22’ gaven we aan de helft van de gemiste wedstrijden te compenseren als korting op je seizoenkaart voor seizoen 22/23’. Het afgelopen jaar zijn er vijf wedstrijden zonder publiek gespeeld en twee wedstrijden met een twee-derde bezetting. Je korting is gebaseerd op het aantal gemiste wedstrijden.

Vanaf maandagochtend zijn alle ins & outs te lezen op NACseizoenkaart.nl

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3