Sluiten

SummerviBes

Nu veel gezinnen niet op vakantie gaan, heeft de gemeente Breda onder de naam SummerviBes een activiteitenprogramma geïnitieerd. Verdeeld over de hele stad worden tussen 13 juli en 21 augustus zo’n 450 activiteiten georganiseerd voor jonge Bredanaars van 6 tot en met 18 jaar. Ook NAC Breda draagt haar steentje bij aan het programma.

NAC Fundagen

In samenwerking met verschillende partners organiseert NAC Breda in het kader van SummerviBes een achttal activiteiten in Breda. Zo worden op vijf locaties, verdeeld over de stad, de NAC Fundagen georganiseerd. De NAC Fundagen staan in het teken van voetbal, sport en spel. Op de locaties worden verschillende opblaasbare NAC-attracties geplaatst waar kinderen en jongeren de hele middag actief bezig kunnen zijn. 

NAC Kids Open Dag en NAC FIFA Toernooi

Naast de NAC Fundagen staat op woensdag 5 augustus de NAC Kids Open Dag gepland. Deze speciale editie van de open dag wordt georganiseerd in samenwerking met Kober en geeft kinderen middels een interactieve speurtocht een uniek kijkje in het stadion. Een week later, op woensdag 12 augustus, staat het NAC FIFA toernooi op het programma. Tijdens het NAC FIFA Toernooi, dat zal plaatsvinden in het Rat Verlegh Stadion, spelen jongeren verschillende online en offline voetbalspellen.

NAC Bus On Tour

De zomerperiode wordt afgesloten met de NAC Bus On Tour op woensdag 19 augustus. Tijdens deze unieke activiteit nemen NAC-supporters jongeren mee in de spelersbus van NAC. De jonge Bredanaars krijgen een kijkje in het leven van een echte NAC-supporter, de cultuur van Breda en natuurlijk in het Rat Verlegh Stadion.

NAC Maatschappelijk

De activiteiten van NAC Breda worden georganiseerd door NAC Maatschappelijk, de afdeling die verantwoordelijk is voor de maatschappelijke ambities van de Bredase Betaald Voetbalorganisatie.

Projectcoördinator Ilse Kleinjan licht toe: ‘Veel gezinnen gaan vanwege de coronacrisis niet op vakantie. Daarnaast zijn ook veel reguliere zomeractiviteiten al in een eerder stadium geannuleerd. Nu er meer mogelijk is, dragen we als NAC Maatschappelijk graag bij aan een onvergetelijke zomer voor kinderen en jongeren in Breda. Samen moeten we er dit jaar iets moois van maken. Daarom hebben we de handen ineen geslagen met partners waar we vaker mee samenwerken zoals: de Gemeente Breda, Breda Actief, Surplus Welzijn en Kick Breda. Alle activiteiten hebben tevens een maatschappelijk tintje. Zo wordt het NAC FIFA toernooi gecombineerd met bewegen en voeding en maken we met de NAC bus on tour de verbinding met de cultuursector. De activiteiten zijn ook geschikt voor kinderen met een beperking.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie over het gehele activiteitenaanbod op de website www.summervibesbreda.nl. Op deze website is het ook mogelijk je aan te melden voor de verschillende activiteiten. Aanmelden is verplicht. Wees er snel bij, want vol is vol.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768