Sluiten

Het programma heet: “NAC Daagt Uit”. Zoals de naam reeds doet vermoeden, worden deelnemers de komende drie maanden uitgedaagd om opdrachten uit te voeren, waarbij diverse prijzen gewonnen kunnen worden. Het gaat hierbij om de volgende drie challenges:

Challenge 1: NAC SHIRT 20/21 – Ontwerp jij hem?!
Op woensdag 10 maart komt de eerste challenge online, het ontwerpen van een nieuw shirt voor NAC Breda. Het winnende shirt wordt gedragen door de selectie van NAC Breda tijdens een training. Ben jij super creatief en wil jij dat NAC in een door jouw ontworpen shirt gaat trainen? Doe dan mee!

Challenge 2: Alle ballen verzamelen!
Op 31 maart gaat de challenge “Alle ballen verzamelen” van start. Deze challenge is gekoppeld aan Pasen. De deelnemers gaan tijdens deze challenge op zoek naar een bal van NAC Breda. Door middel van hints komen zij erachter waar deze ballen in de gemeente Breda zijn verstopt. Zoek mee en maak kans op te gekke prijzen!

Challenge 3: City game – NAC Breda editie
Tijdens de NAC Breda city game kom je meer te weten over NAC Breda en de stad Breda. De city game is samen met het NAC museum opgezet en is een grote speurtocht waarbij de deelnemers opdrachten uitvoeren om zo verder te komen in het spel. Weet jij alle antwoorden te vinden? Dan maak je kans op mooie prijzen!

NAC Street League
Het seizoen van de NAC Street League startte in oktober met ruim 1500 enthousiaste deelnemers. Vanwege de coronamaatregelen kan het reguliere NAC Street League programma, onder meer bestaande uit het spelen van onderlinge wedstrijden, niet plaatsvinden. Voor de deelnemers van de NAC Street League dus een goede reden om mee te doen met dit leuke alternatieve programma. Door mee te doen aan NAC Daagt Uit kunnen de deelnemers punten verdienen voor de betreffende school.

Meer informatie over de verschillende challenges is te vinden op de kanalen van NAC Breda en NAC Maatschappelijk. De challenges zijn te volgen via #NACdaagtuit. Wil jij meedoen? Houd dan deze kanalen goed in de gaten!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3