Sluiten

Jorg is door zijn ouders opgegroeid met NAC. Toen zijn vader nog gezond was, ging Jorg regelmatig met zijn vader en vrienden naar wedstrijden van NAC. Na overlijden van Jorgs moeder en de ziekte van zijn vader kon dit niet worden voortgezet. FC Robinstijn heeft samen met de opa, oma en zus van Jorg een wensverzoek ingediend bij NAC Maatschappelijk.

Jorg heeft gisteren bij een training van het eerste elftal mogen bezoeken en heeft hij aansluitend met de keepers Nick Olij, Roy Kortsmit, Pepijn van de Merbel en keeperstrainer Gábor Babos getraind. Vanaf het Midglas trainingscentrum in Zundert werd hij met een cabrio opgehaald om in stijl bij het Rat Verlegh Stadion aan te komen. In het stadion kreeg hij een rondleiding door het NAC-museum, in de NACademy kreeg hij vervolgens een FIFA-clinic van Menno Bouhuijzen en werd de dag afgesloten met een korte tour door het stadion. Met als kers op de taart kreeg hij op het hoofdveld nog een goodiebag met wedstrijdtickets aangeboden.

FC Robinstijn

Samen met FC Robinstijn heeft NAC Maatschappelijk de afgelopen jaren al bij heel wat kinderen een glimlach op het gezicht getoverd. Inmiddels is NAC Maatschappelijk ook recent officieel partner van FC Robinstijn en maken we bijzondere voetbalwensen van kinderen mogelijk bij NAC Breda. Ken je een jonge NAC-fan die het verdient om ook een keer in het zonnetje gezet te worden? Neem dan contact op met FC Robinstijn via info@fcrobinstijn.nl.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3