Sluiten

Winterchills

Ook deze winter gaan niet veel gezinnen op vakantie en daarom heeft de gemeente Breda onder de naam Winterchills weer een activiteitenprogramma geïnitieerd. Verdeeld over heel de stad worden tijdens de kerstvakantie activiteiten georganiseerd voor jonge Bredanaars van 6 tot 18 jaar. Online worden er activiteiten georganiseerd voor jongeren tot en met 21 jaar. Ook NAC Breda draagt haar steentje bij aan het programma. Zo kun je de eerste week van de kerstvakantie deelnemen aan het FIFA 21-toernooi. De tweede week van de kerstvakantie staat in het teken van Rocket League.

FIFA21 toernooi

In samenwerking met verschillende partners organiseert NAC Breda in het kader van Winterchills een groot FIFA 21-toernooi. Er worden twee kwalificatietoernooien georganiseerd: één op maandag 21 december en één op dinsdag 22 december. Beide kwalificatietoernooien vinden online plaats tussen 12.00 en 17.00 uur.

De beste 8 spelers (de top 4 van maandag en de top 4 van dinsdag) kwalificeren zich voor de grote finale die op woensdag 23 december gespeeld zal worden in het Rat Verlegh Stadion. De eerste prijs is een PlayStation Network Card t.w.v. €50 + een gesigneerd NAC-shirt + een extra finalewedstrijd tegen Menno Bouhuijzen (voormalig FIFA-speler van NAC). De tweede prijs is een PlayStation Network Card t.w.v. €30 + een gesigneerde NAC-bal.

Rocket League toernooi

Het 3vs3 Rocket League toernooi wordt gespeeld van maandag 28 t/m woensdag 30 december. Er worden twee kwalificatietoernooien georganiseerd: één op maandag 28 december en één op dinsdag 29 december. Beide kwalificatietoernooien vinden online plaats tussen 12.00 en 17.00 uur. De beste 4 teams (de top 2 van maandag en de top 2 van dinsdag) kwalificeren zich voor de grote finale die op woensdag 30 december gespeeld zal worden in het Rat Verlegh Stadion. De eerste prijs is een giftcard voor 2 personen van Lot66 met 1 heat voor alle personen van het team. De tweede prijs is voor alle spelers van het team een gesigneerde NAC-bal.

Finales

De finales van zowel het FIFA- als het Rocket League-toernooi worden gespeeld in het Rat Verlegh stadion. Dit is uiteraard onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Mochten de regels in de tussentijd aangescherpt worden, waardoor het niet meer verantwoord is om de finales in het Rat Verlegh stadion te spelen, dan worden de finales online gespeeld. 

In alle gevallen worden de finales op 23 december en 30 december live op Twitch uitgezonden (www.twitch.tv/mconesports), dus je hoeft niets van deze spannende strijd te missen!

NAC side events

Op twee locaties, verdeeld over de stad, worden de NAC side events georganiseerd. Op woensdag 23 december is iedereen welkom in gymzaal de Scharen (Topaasstraat 13) en op woensdag 30 december zien we jullie graag in gymzaal Curio (Terheijdenseweg 414). Tijdens deze dagen zijn er verschillende sportieve activiteiten te beleven en kijk jij live de esports finales van het FIFA21 en Rocket League Toernooi!

De NAC side events staan in het teken van voetbal, sport en spel. De dag duurt van 12:00 uur t/m 17:00 uur. Tijdens deze dagen zijn er drie rondes van ieder een uur. De eerste ronde start om 12.30 uur en de laatste groep start om 14.30 uur. Inschrijven is verplicht en je kunt je inschrijven voor alle rondes!

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden voor de online toernooien op de website https://breda-actief.nl/esports-toernooi/. Voor meer informatie over de side events kijk je op: https://breda-actief.nl/winterchills/inschrijven-nac-fundag/. Aanmelden is verplicht. Wees er snel bij want vol = vol.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3