Sluiten

NAC FIFA Toernooi
Op woensdag 12 augustus staat het NAC FIFA toernooi op het programma. Jongeren kunnen online de strijd aangaan in het NACademy Leercentrum. De ruimtes in het NACademy zijn identiek aan de ruimtes in het Rat Verlegh Stadion zoals bijvoorbeeld de kleedkamer en de persruimte. Het toernooi start om 12.00 uur, omstreeks 17.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Naast onderlinge wedstrijden kunnen de jongeren het op te nemen tegen de E-sporter van NAC Menno Bouhuijzen en FIFA chick.

Meer dan alleen E-sports
Het FIFA toernooi bestaat niet alleen uit E-sports, deelnemers worden ook uitgedaagd om het offline tegen elkaar op te nemen. De andere activiteiten bestaan onder meer uit boogschieten, kickboks activiteiten en diverse voetbalspellen. Deze activiteiten worden georganiseerd door Breda Actief en stichting Kick Breda.

Aanmelden
Het NAC FIFA toernooi is gratis. We vragen wel om aan te melden via www.summervibesbreda.nl. In verband met de COVID-19 maatregelen, kunnen alleen jongeren deelnemen die aangemeld zijn. Ben er snel bij want vol = vol.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3