Sluiten

Football Memories is voor senioren die de aansluiting met de samenleving dreigen te verliezen. Denk hierbij aan mensen die weinig sociale contacten (meer) hebben of bijvoorbeeld dementie hebben. Partners, kinderen en mantelzorgers zijn altijd welkom om mee te komen. Momenteel hebben we een groep van tien deelnemers die ééns in de twee weken naar het Rat Verlegh Stadion komen voor NAC Football Memories.

Op 19 oktober waren oud NAC-spelers Koos Waslander, die het snelste doelpunt ooit maakte in de Eredivisie (8 sec) en John Karelse, recordhouder van de meeste wedstrijden in het shirt van NAC, te gast. Samen met de deelnemers haalden zij herinneringen op aan hun tijd bij NAC. Daarnaast was Alzheimer Nederland aanwezig om eens mee te kijken tijdens een van onze bijeenkomsten. Zij hadden voor alle aanwezigen een kleinigheidje meegenomen. Zij zijn namelijk enige tijd geleden gestart met een campagne ‘Onvergetelijke voetbal herinneringen’. Alle deelnemers kregen een boekje en een kalender mee naar huis met gave voetbalherinneringen en anekdotes over helden van vroeger.

Er worden in dit kalenderjaar nog drie bijeenkomsten op de woensdagmiddag georganiseerd: op 16 november, 30 november en op 14 december. Op 21 december staat een kerstlunch op het programma. Samen met deelnemers van NAC OldStars wordt gezamenlijk geluncht in het stadion. Op woensdagmiddag 4 januari worden de tweewekelijkse bijeenkomsten hervat.

Wilt u ook eens gezellig aansluiten bij een van de NAC Football Memories bijeenkomsten? Neem dan contact op via maatschappelijk@nac.nl. Graag een steentje bijdragen aan de maatschappelijke doeleinden in combinatie met de Parel van het Zuiden? Wordt dan vrijwilliger! Kijk op www.nac.nl/werken-bij-nac voor de beschikbare vacatures.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768