Sluiten

Diverse spelers en hoofdtrainer Maurice Steijn stonden na afloop de aanwezige pers te woord. Laatstgenoemde uitte zijn onvrede: : "Te veel jongens waren vandaag onder hun niveau. Beste kansen waren voor TOP. Voetballende gedeelte moet beter", begint Steijn. "Ik ben teleurgesteld, boos. Ook nog een mega kans laten liggen door de penalty te missen."

Moreno Rutten moest zich in de eerste helft laten vervangen, met een op het oog pijnlijke blessure. Gelukkig lijkt het mee te vallen voor de verdediger. Rutten: "Naar omstandigheden gaat het goed. Puur een ijsbeentje, is na een paar dagen weer over. Tegen FC Dordrecht ben ik er weer bij."

Aanvoerder Dion Malone kon ook niet tevreden zijn met het spel dat zijn ploeg op de mat legde. "Matige wedstrijd. We konden niet domineren hier, wat we wel wilden doen", begint hij. "Net in de kleedkamer samen gezeten en de wedstrijd besproken. Een aantal dingen gingen gewoon niet goed vandaag. Dit soort wedstrijden moet je gewoon winnen."

Bilate kreeg dé kans op de 0-1 in de tweede helft, maar verzilverde de opgelegde penalty niet. Ook raakte de spits nog de lat. "Bal op de lat kan ik nog wel mee leven. De penalty niet. Ik raak de bal helemaal verkeerd. Dat reken ik mijzelf compleet aan", is Bilate schuldbewust. "Op sommige momenten straalde de frustratie er vanaf. Juist in deze fase moeten we dichtbij elkaar blijven."

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3