Sluiten

AZ O16 - NAC O16 1-2 (0–1).

In de eerste helft speelde NAC 016 goed georganiseerd en speelde iedereen vanuit zijn taak. In de omschakeling kreeg NAC genoeg kansen om op voorsprong te komen, maar de bal wilde er nog niet in. De volgende aanval leidde gelukkig wel tot een goal voor NAC waardoor ze met een 0-1 stand gingen rusten. De tweede helft bestond vooral uit verdedigen en spelen vanuit een compacte organisatie. De enige echte kans van de tweede helft die NAC kreeg, was meteen een goal. Tussendoor had AZ 016 de aansluitingstreffer gemaakt. Een spannende wedstrijd in Alkmaar, maar de punten gingen mee naar Breda. Een echte teamprestatie van de mannen van Jasper Somsen.

Fortuna O14 - NAC O14 0-3 (0-2)

NAC O14 is in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard O14 niet in de problemen gekomen en de controleerde de wedstrijd. De bal ging simpel van links naar rechts en op het juiste moment probeerden Onze Parels de bal tussen de linies te passen. Dit zorgde voor veel goede combinaties. In de eerste helft resulteerde het goede spel in twee doelpunten voor NAC O14 en ook in de tweede helft scoorde NAC 014 nog een keer. Een mooie goal na een aanval over meerdere schijven, waardoor NAC 014 overtuigend 0-3 won bij Fortuna Sittard O14.

NAC O12 - Fortuna O12 29-3

NAC O12 zette een monsterscore neer tegen Fortuna Sittard O12. NAC O12 was duidelijk de boveligende partij tegen de Limburgers. Dit grote krachtsverschil was te zien in de uitslag. NAC O12 domineerde de wedstrijd en bepaalde het tempo. Uiteindelijk wisten Onze Parels de wedstrijd met maar liefst 29-3 te winnen. Een mooie overwinning voor NAC O12.

FC Den Bosch O11 - NAC O11 9-12

NAC O11 begon de wedstrijd ijzersterk en dit resulteerde in veel goals in het eerste blok. NAC O11 nam in het eerste blok afstand van FC Den Bosch O11 met een 7-1 tussenstand. Na deze tussenstand nam FC Den Bosch O11 het heft in handen waardoor de wedstrijd nog spannend werd. Uiteindelijk wist NAC 011 door het goede spel in het eerste blok met 9-12 te winnen van de leeftijdsgenoten van FC Den Bosch.