Almere City 021 - NAC 021 1-4 (0-1)

Een echte kraker waarbij beide ploegen na twee wedstrijden op zes punten stonden. De nummer één tegen de nummer twee. NAC schoot uit de startblokken en de spelers deden wat vooraf was afgesproken. Goed voetbal wat leidde tot kansen. Boris van Schuppen was het die het eerst één van deze kansen benutte. Hij schoot de bal knap binnen uit een moeilijke hoek. Hierna volgde nog een aantal kansen om de voorsprong uit te breiden, maar deze vielen niet in het netje.

Almere City begon goed aan de tweede helft. NAC kwam onder druk te staan en in de 53e minuut wist Almere de gelijkmaker te maken. Een periode van tegenhouden bleef aan en Almere City wist niet te scoren. NAC wist met een prachtig afstand shot van Giovanni Vandepitte op voorsprong te komen.
De koppositie werd veiliggesteld in de laatste minuten door twee penalty’s. Boris van Schuppen verschalkte de keeper met een panenka en ook Vieri Kotzebue benutte een penalty. Al met al een heerlijke competitiestart voor NAC O21 met 9 punten uit 3 wedstrijden.

NAC O18 verliest onnodig van FC Twente met 1-2 (0-1)

NAC O18 kende een moeilijke start in het duel met FC Twente, dat al vroeg op achterstand kwam. Rust en scherpte ontbrak en nog voor de rust werden omzettingen gedaan. Dit resulteerde in beter spel en een aantal kansen voor NAC, maar deze werden niet benut. Deze lijn werd na rust doorgezet en er werd dominant spel vertoond. De gelijkmaker viel en het was wachten op de 2-1. Deze viel niet en ongelukkig kwam FC Twente weer op voorsprong. De gelijkmaker hing in de lucht maar viel niet. Een wedstrijd waar meer in had gezeten voor de O18.

Alphense Boys O16 - NAC O16 1-6 (0-3)

Een ruime overwinning van NAC O16 op de leeftijdsgenoten van Alphense Boys. De eerste helft was goed aan Bredase zijde en drie goals werden gemaakt voor de rust. Buiten de penalty die Alphense Boys maakt kwam NAC niet in de problemen. Net als in de eerste helft werden er drie goals gemaakt wat zorgde voor een ruime overwinning.

NAC O15 - Vitesse 015: 4-3 (2-1)

Een vroege goal bezorgde Vitesse de 0-1 voorsprong uit een standaardsituatie. NAC had moeite met vrije trappen en corners deze dag. NAC O15 herpakte zich en wist net na rust al op een 3-1 voorsprong te komen. Vitesse kwam terug en wist na de aansluitingstreffer ook de gelijkmaker te maken. Gelukkig wist Camiel Wagemakers nogmaals het net te vinden en stond daarmee voor de vierde keer op het scorebord. Hierna hield NAC stand en de punten bleven in Breda.

FC Eindhoven O14 wint nipt van NAC O14 4-3 (1-1)

NAC beloonde zich al vroeg met een doelpunt. Na een aantal gemiste kansen kwam Eindhoven beter in haar spel en werd het spel aan Bredase kant minder. De 1-1 volgde en daarna vielen de goals om en om. Bij een stand van 3-3 ging NAC in de fout waardoor Eindhoven kon scoren. Kansen kwamen nog voor de O14 maar werden niet verzilverd.

NAC O13 wint met 6-2 (3-1) van JVOZ

Na de drie punten van vorige week werden er deze week weer drie punten bij opgeteld door een uitstekende overwinning. Na een goede start van NAC en twee goals uit standaardsituatie was het JVOZ die scoorde. Dit was één van de weinige keren dat JVOZ de middellijn was gepasseerd. NAC was in de tweede helft erg effectief en wist nog vier keer het net te vinden.

De O12 wint met monsterscore van MVV 28-4

NAC O12 was de gehele wedstrijd dominant. Het niveauverschil was groot en veel overtal situaties werden gecreëerd. De kansen werden goed uitgespeeld en NAC was effectief. Hierdoor werd een handbalscore neergezet en won NAC O12 overtuigend.

Ook NAC O11 versloeg MVV 4-8 (1-3)

MVV had in het begin de overhand en NAC kwam er moeilijk onderuit. Na een rommelig spel van beide kanten ging NAC toch nog met een voorsprong van twee doelpunten de rust in. Net na de rust was MVV beter en wist drie goals te maken. Een betere periode brak aan voor NAC O11 en de overwinning werd veiliggesteld.