NAC O21 – SC Heerenveen O21 1-0 (0-0)

NAC begon niet aan de wedstrijd zoals het had gewild. NAC had in de beginfase het meeste balbezit maar vergat zichzelf te belonen. Dit werd langzaamaan beter en zo kwamen er ook steeds meer kansen.

Hierna was NAC een stuk beter en ging het ook beter voetballen. De bevrijdende goal werd gemaakt door Pjotr Kestens na een heerlijke actie van Carlito Fermina. Betere combinaties werden gemaakt en de Friezen kwamen onder druk te staan waardoor zij meer de lange bal gingen hanteren. De centrale verdedigers aan Bredase zijde waren hier niet van onder de indruk en achterin stond het als een huis. Het werd uiteindelijk 1-0 op Sportpark Heksenwiel.

NAC O18 - FC Volendam O18 1-0 (0-0)

Volendam was in de beginfase beter en was ook op fysiek vlak een stukje sterker waardoor NAC moeite had om hier onderuit te voetballen. In deze fase creëerde de Volendammers twee goede kansen maar wist deze niet te verzilveren. Dit mede door goed keeperswerk van Jordan Silva en hij hield NAC overeind.

Een betere periode volgde waarbij de ploegen gelijkwaardig waren aan begin van de tweede helft. Door een fout aan de rechter flank kwam Volendam op voorsprong. De O21 aan Bredase zijde kregen nog twee goede kansen op de gelijkmaker maar het mocht niet baten en NAC nam geen punten mee terug naar Breda.

NAC 015 - Feyenoord O15 1-2 (0-2)

NAC begon de wedstrijd aardig en had de 1-0 op de schoen, maar de bal verdween niet in het net. Ook waren er meerdere kansen vanuit de corners. Hierna werd Feyenoord beter en maakte het goed gebruik van de snelheid aan de zijkant. Hierdoor kwamen de Rotterdammers al snel op 0-2. De aansluitingstreffer viel laat en de gelijkmaker bleef uit.

NAC O12 wint van VVV Venlo en verliest van PSV in 3-luik

Twee keer werd tegen VVV Venlo en PSV gespeeld in verschillende blokken. In het eerste blok bleek PSV een gelijkwaardige tegenstander en werd het ook twee keer gelijk. In het tweede blok werd tegen VVV gemakzuchtig gespeeld en niet met de juiste instelling zoals tegen PSV. VVV was in dit blok te sterk en won met 0-1 en 0-2. In blok 3 herpakte de O12 zich als het gaat om instelling en scherpte, alleen werd er wel beide keren net verloren van PSV. De dag werd afgesloten met uitstekende wedstrijden en deze potten werden gewonnen van VVV.

NAC O13 te sterk met 3-2 voor Feyenoord (1-0)

De wedstrijd begon goed voor NAC. Opdrachten werden goed uitgevoerd en de druk zat er goed op. De 1-0 werd gemaakt en meerdere kansen volgden, maar deze werden niet benut. Feyenoord begon sterk aan de tweede helft en komt al snel op een 1-2 voorsprong. Op inzet en doorzettingsvermogen scoorde NAC nog twee keer waardoor de punten in Breda bleven.

NAC O11 verliest met 6-12 van Vitesse O11 (5-4)

De eerste helft bleek in het voordeel van NAC en ging met een kleine voorsprong van 5-4 de rust in. Vitesse wist na rust al gauw op 6-8 te komen. Het laatste stuk van de wedstrijd was helemaal voor de Arnhemmers en zij wisten er nog vier te maken.