Alphense Boys O19 1-1 NAC O19
In Alphen aan de Rijn nam NAC O19 het op tegen Alphense Boys O19. De wedstrijd kwam al vroeg los door een doelpunt van Daan Wensink. Hij zorgde voor een snelle voorsprong voor NAC O19. Deze tussenstand bleef lang staan, totdat de thuisploeg laat in de wedstrijd de stand weer in evenwicht bracht. De wedstrijd eindigde in 1-1, waardoor NAC O19 momenteel op de vierde plaats staat in de competitie. Het volgende duel wordt gespeeld in Nijmegen tegen de leeftijdsgenoten van NEC.

NAC O17 2-2 FC Dordrecht O17
Ook de ploeg van Rogier Molhoek kwam niet verder dan een gelijkspel tegen de formatie van FC Dordrecht. Corijn Kokkeel opende voor NAC O17 de score en Tika de Jonge wist de score zelfs uit te breiden naar 2-0. FC Dordrecht O17 kwam echter terug en zorgde ervoor dat de ploegen de punten deelden. Aanstaande zaterdag komt NEC O17 op bezoek op Sportpark Heksenwiel. Dit duel zal om 14:45 uur beginnen.

NAC O15 1-1 FC Utrecht O15
NAC O15 trad in de kwartfinale van de beker aan tegen FC Utrecht O15. Mostapha Rached bezorgde de Parel van het Zuiden de voorsprong. Echter wist FC Utrecht O15 in de tweede helft de gelijkmaker te scoren, waardoor beide ploegen zich mochten opmaken voor de verlenging en uiteindelijk penalty’s. Na een spannende strafschoppenserie trok NAC O15 aan het langste eind en bekeren verder. Komende zaterdag staat er weer een competitiewedstrijd op het programma. NAC O15 neemt het op tegen Ajax O15 op Sportpark Heksenwiel. De wedstrijd zal om 12:00 uur van start gaan.

NAC O14 3-2 Paris FC O14
NAC O14 nam het in een internationaal oefenduel op tegen de leeftijdsgenoten van Paris FC. Er werd nipte gewonnen van de Franse club: 3-2.