NAC O19 – Sparta Rotterdam O19: 1-3
NAC O19 speelde op Sportpark Heksenwiel tegen de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam. Na een klein half uur spelen maakte Vincent Schippers de 0-1 voor de ploeg uit Rotterdam. Tien minuten later verdubbelde Vincent Schippers de score: 0-2. In de tweede maakte Dailon Rocha Livramento de wedstrijd weer spannend door de aansluitingstreffer op het bord te zetten, 1-2. Twintig minuten voor het einde bepaalde Pepijn Doesburg de eindstand in het voordeel van Sparta: 1-3.

AFC O17 – NAC O17: 2-2
Het duurde lang voor dat de score werd geopend. Eén minuut voor rust schoot Wessel Been de 1-0 tegen de touwen. Na een kwartier spelen in het tweede bedrijf maakte Axel Schouwstra er 2-0 voor AFC. Hierna herpakte NAC O17 zich, Mostapha Rached zorgde voor de aansluitingstreffer en twee minuten voor tijd zorgde Jevon Simons ervoor dat NAC toch nog met één punt naar Breda terug reisde; 2-2.

FC Den Bosch O14 – NAC O14: 1-1
In de vriendschappelijke wedstrijd tussen FC Den Bosch en NAC kwamen beide ploegen één maal tot scoren.

NAC O13 – Ajax O13: 1-2
De ploeg van Robbie Haemhouts kwam afgelopen zaterdag niet verder dan een 1-2 nederlaag tegen Ajax O13.

VVV O12 – NAC O12: 5-6
In Venlo heeft NAC O12 met 5-6 weten te winnen van de leeftijdsgenoten van VVV O12.

NEC O11 – NAC O11: 12-16
NAC O11 was afgelopen zaterdag flink op schot. NEC O11 kreeg maar liefst zestien doelpunten tegen.