NAC O21 – Feyenoord O21: 4-2

NAC begon erg sterk aan de wedstrijd en al na vijf minuten was het raak voor Onze Parels. Na hoog drukzetten van het team, kon spits Özcan Yasar de 1-0 maken. Doordat er bij NAC te weinig druk werd gezet op de achterste linie van Feyenoord, kregen de bezoekers uiteindelijk de kans om de gelijkmaker binnen te schieten. Na de 1-1 wist NAC de wedstrijd te domineren en kreeg het kansen op meer. In de 38ste minuut kreeg NAC een penalty die met een Panenka benut werd door Boris van Schuppen.

In het begin van de tweede helft kreeg de ploeg van trainer Robert Molenaar het een stuk moeilijker en was het vooral aan het verdedigen tegen Feyenoord. Uiteindelijk kreeg ook Feyenoord een penalty: 2-2. Na een aantal countermogelijkheden voor NAC, was het uiteindelijk opnieuw Özcan Yasar die NAC op een verdiende voorsprong schoot. In de 86ste minuut maakte Yasar zijn hattrick compleet door de einduitslag van 4-2 op het bord te schieten. Een topprestatie van de O21 en daarmee een heerlijk begin van de competitie.

Sparta O18 – NAC O18: 2-3

NAC had al vanaf minuut één een goede instelling en begon fel tegen Sparta. Op deze manier werd Sparta gedwongen om via de flanken te spelen en kwam NAC na dertien minuten spelen al op voorsprong door een doelpunt van Jaydino Jacobus. Na een tegengoal van Sparta, scoorde NAC vlak voor rust de 1-2 via Ezechiel Banzuzi. Ook na rust creëerde NAC de meeste kansen en wist Rowan Besselink te scoren voor NAC, maar kreeg het ook een doelpunt tegen. De wedstrijd eindigde in een 2-3 overwinning voor NAC O18.

NAC 016 – FC Eindhoven O16: 0-2

NAC O16 had het moeilijk tegen de leeftijdsgenoten van FC Eindhoven. Voor rust kwam Eindhoven al op voorsprong via Driessen Mendez. Het was duidelijk dat NAC geen grip kreeg op deze speler, want in de tweede helft was het opnieuw Driessen Mendez die het doelpunt maakte voor FC Eindhoven. De eindstand is 0-2.

NAC O15 – Helmond Sport O15: 3-2

Al na drie minuten maakte Gabriel Sarfo de 1-0 in het voordeel van NAC O15. Daarna had de ploeg van trainer Robbie Haemhouts het moeilijk en kwam Helmond Sport voor rust nog op een 1-2 voorsprong. Direct na rust scoorde NAC snel via Dave Millenaar en al in de 52e minuut kwam het ook op voorsprong door een doelpunt van Youssef Amghar. Dit is ook de eindstand en dus wint NAC O15 met 3-2.

NAC O14 – FC Eindhoven O14: 4-2

In de eerste helft was NAC O14 de bovenliggende partij en was het vooral aanwezig op de helft van FC Eindhoven. De tweede helft was het tempo iets lager, maar NAC wist de wedstrijd over de streep te trekken met een 4-2 overwinning.

Feyenoord O13 - NAC O13: 3-1

Na 15 minuten spelen keek NAC O13 al tegen een 1-0 achterstand aan. Deze stand werd voor rust nog wel gelijkgetrokken door een benutte penalty van Anass Aachir namens NAC. Na de rust kreeg de ploeg van Sander Wirix twee doelpunten tegen en hier kon het niet meer van herstellen. De eindstand is 3-1.

PSV 012 – NAC 012: 10-13

NAC O12 had het moeilijk met PSV O12, maar wist door hard te werken toch te winnen met drie doelpunten verschil. De eindstand is 10-13.

Vitesse O11 – NAC O11: 14-2

Voor het team van trainer Jens Wirix, was Vitesse O11 helaas te sterk. Er werd verloren met 14-2.