Ajax O19 - NAC O19 3-1

NAC O19 stond voor het duel tegen Ajax op de achtste plaats, maar voelde de hete adem van de concurrentie in de nek. Een resultaat in Amsterdam was daarom eigenlijk wel een vereiste. Het duel begon nog goed, want na fraai voorwerk van Sabir Agougil scoorde Pjotr Kestens de openingstreffer. Echter nog voor rust had de thuisploeg een voorsprong te pakken en vlak na rust viel ook de 3-1. De ploeg van Michael Dingsdag probeerde het nog wel, maar kon niets meer aan de achterstand doen.

Door de uitslagen op de andere velden heeft NAC net geen plek bij de eerste acht weten te bemachtigen en moet het na de winterstop strijden voor lijfsbehoud in de eredivisie.

Alphense Boys O17 - NAC O17 2-5

Voor NAC O17 stond als laatste duel een tweestrijd met de koploper op het programma. De uitwedstrijd tegen Alphense Boys werd overtuigend gewonnen door de ploeg, waardoor zij als koploper eindigen in de najaarscompetitie. Dion Jochems opende de score voor NAC, waarna een eigen doelpunt de 0-2 betekende. De thuisploeg kwam dankzij twee treffers na rust weer terug in de wedstrijd, maar daarna was het de beurt aan NAC. Tika de Jonge, Aimane Jaddi en Corijn Kokkeel bezorgden de Onder-17 de winst en uiteindelijk ook de koppositie!

Na de winterstop mag NAC Onder-17 gaan strijden om promotie naar de eredivisie.

NAC O15 - De Graafschap O15 5-2

NAC Onder-15 was al verzekerd van de koppositie en de ploeg verstevigde die plek nog maar eens met een overtuigende zege op De Graafschap. Een vroege voorsprong bracht de ploeg niet van de stuk, want nog voor rust was de schade hersteld en had de thuisploeg zelf de voorsprong door treffers van Omar Mekkaoui en Mostapha Rached. Door een eigen treffer van De Graafschap en doelpunten van Jevon Simons en Sabri Azarkane werd het 5-1 voor NAC. Vlak voor tijd scoorde de ploeg uit Doetinchem nog een tweede eretreffer.

Na de rustperiode mag de ploeg zich gaan meten met de beste acht ploegen van Nederland.

FC Volendam O14 - NAC O14 7-1

NAC Onder-14 had nog zicht op het stijgen van een plek op de ranglijst, maar daarvoor moest wel gewonnen worden op bezoek bij koploper FC Volendam. Dat was helaas een brug te ver voor de mannen van de Onder-14. FC Volendam scoorde er lustig op los en kwam op een 7-0 voorsprong, voordat Moos Berben in de blessuretijd de eretreffer maakte.

Spartaan'20 O13 - NAC O13 0-4

Ook NAC Onder-13 heeft de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop met overtuiging gewonnen. Op bezoek bij hekkensluiter Spartaan'20 werd er met 0-4 gewonnen. Daniel Alexandrov (2), Noah El Makhi en Tommie van Mierlo zorgden voor de doelpunten.

PSV O12 - NAC O12 6-9

Een mooie overwinning voor NAC Onder-12. De uitwedstrijd tegen PSV werd namelijk met 6-9 gewonnen.

Excelsior O11 - NAC O11 13-9

De uitwedstrijd van NAC Onder-11 tegen Excelsior ging verloren voor de jongste pupillen. Op bezoek in Rotterdam werd het uiteindelijk 13-9.