Sluiten

Willem II O19 – NAC O19   4-1
NAC O19 heeft de derby tegen Willem II helaas niet weten te winnen. De wedstrijd, die in Tilburg werd afgewerkt, ging met 4-1 verloren. Het elftal van trainer Michael Dingsdag kwam in de eerste helft op een 2-0 achterstand. In het tweede bedrijf deed NAC O19 er alles aan om de wedstrijd om te draaien. Dit resulteerde helaas niet in het gewenste resultaat doordat Willem II nog twee keer trefzeker was. In de slotfase deed NAC O19 nog iets terug met een doelpunt van Dailon Livramento. Aankomend weekend komt NAC O19 opnieuw in actie. De talenten gaan op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Vitesse. Dit duel wordt om 14:30 uur afgetrapt.

NAC O17 – ADO Den Haag O17   5-1
NAC O17 heeft zich afgelopen weekend gerevancheerd voor de nederlaag tegen FC Volendam van een week eerder (6-2). Het elftal van trainer Gabor Horvath won op overtuigende wijze van de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag, het werd maar liefst 5-1. In de eerste helft was NAC O17 al drie keer trefzeker. Tika de Jonge, Dion Jochems en Luc Klemans wisten allen in het eerste bedrijf te scoren. Vlak na rust werd het 3-1 door een eigen doelpunt van NAC O17. Aan het eind van de wedstrijd zorgde de nogmaals trefzekere Dion Jochems en Ian Storchart ervoor dat het duel in een 5-1 overwinning eindigde voor NAC O17. Aanstaande zaterdag 1 februari neemt NAC O17 het op tegen De Graafschap. De talenten trappen deze wedstrijd, die in eigen huis wordt afgewerkt, om 14:45 uur af.

NAC O15 – Feyenoord O15   4-1
NAC O15 heeft afgelopen zaterdag op overtuigende wijze weten te winnen van de leeftijdsgenoten van Feyenoord. Het thuisduel eindigde in een ruime 4-1 overwinning. In de eerste helft kwam NAC O15 al snel op een 2-0 voorsprong, door doelpunten van Ezechiel Banzuzi en Jaydino Jacobus. Feyenoord deed vroeg in de tweede helft wat terug door een doelpunt van Zino Sneijder. NAC O15 trok de wedstrijd vervolgens op overtuigende wijze over de streep door de opnieuw trefzekere Jacobus en een treffer van Jevon Simons, die zorgde voor de 4-1 eindstand. Zaterdag 8 februari staat het volgende duel op het programma. NAC O15 neemt het dan in eigen huis op tegen Alphense Boys O15, dit duel begint om 12:00 uur.

ADO Den Haag O14 – NAC O14   3-1
De jongens van NAC O14 namen het afgelopen weekend op tegen ADO Den Haag. Het duel eindigde in 3-1, in het voordeel van de thuisspelende ploeg. ADO kwam direct na rust binnen tien minuten spelen op een 3-0 voorsprong, waardoor het erg lastig werd voor NAC O14. Desondanks deden de talenten er alles aan om de wedstrijd alsnog om te draaien. Verder dan de 3-1, die op naam kwam van Camiel Wagemakers, kwam NAC O14 echter niet. Zaterdag 8 februari speelt NAC O14 opnieuw een uitduel, ditmaal gaan de jongelingen op bezoek bij Sparta Rotterdam. Dit duel begint om 12:00 uur.

Almere City O13 - NAC O13   8-1
NAC O13 heeft afgelopen weekend verloren van Almere City. De ploeg van Robbie Haemhouts verloor in Almere met 8-1. Morgen gaat NAC O13 op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Feyenoord. Dit bekerduel (Groep 1, achtste finales) wordt afgewerkt in Rotterdam, op Sportpark Varkenoord. Er wordt om 17:00 uur afgetrapt.

PSV O12 - NAC O12   2-6
NAC O11 - FC Twente O11  3-6
NAC O12 boekte afgelopen weekend een mooie zege. De ploeg ging op bezoek in Eindhoven bij PSV en stapte uiteindelijk met een 2-6 zege van het veld af. Het jongste team van NAC speelde een thuiswedstrijd tegen FC Twente. Uiteindelijk eindigde dat duel in een 3-6 zege voor de bezoekers uit Enschede.