Sluiten

NAC O19 – FC Emmen O19 3-1
De ploeg van Michael Dingsdag wist op eigen terrein te winnen van FC Emmen O19. De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong. Na vijf minuten brak Rico van Nielen de ban voor NAC. Kort voor rust was het opnieuw raak voor De Parel van het Zuiden. Pjotr Kestens bracht NAC op een aangename voorsprong. In de tweede helft was het ook al snel raak en leek NAC de wedstrijd op slot te gooien. Ditmaal was het Milan Vanacker. FC Emmen wist in de 87e minuut nog iets terug te doen, maar dat beïnvloedde het resultaat niet. Aankomende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Alphense Boys op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld om 15:15 uur op Sportpark De Bijlen.

Vitesse O17 – NAC O17  2-1
Op Sportcentrum Papendal is NAC O17 er niet in geslaagd om een punt uit het vuur te slepen. Ondanks een lange gelijke tussenstand, wat tot stand kwam door een doelpunt van Wesley Muit (Vitesse O17) en Tika de Jonge, wist de ploeg uit Arnhem tien minuten voor tijd de winnende te maken. Komende zaterdag neemt NAC O17 het op Sportpark Heksenwiel tegen FC Dordrecht O17.

Sparta O15 – NAC O15 3-4
In Rotterdam nam NAC O15 in een spannend duel het op tegen het elftal van Sparta O15. Het eerste doelpunt viel al snel. Het was Mostapha Rached die voor de voorsprong zorgde. Kort daarna was het direct weer raak. Na acht minuten spelen zette Cherrion Valerius NAC op een comfortabele 0-2 voorsprong. Ook de derde goal voor NAC viel nog voor rust. Het was Finn Schoester die via een afstandsschot de goal maakte. In de tweede helft kwam Sparta een stuk sterker uit de kleedkamer, door de stand weer volledig in evenwicht te brengen. Echter wist NAC in de laatste minuten van de wedstrijd de winst nog over de streep te trekken. Door de late overwinning vestigt NAC O15 zich nu op de eerste plaats in de competitie.

NAC O14 – Helmond Sport O14 5-0
NAC O14 heeft een ruime overwinning geboekt op de ploeg uit Helmond. De bal lag na zestien minuten in het net. Ninho Gerardo-Felicia was verantwoordelijk voor de openingstreffer. Kort daarna was het direct weer raak. Ditmaal was het Camiel Wagemakers met het doelpunt. De ruststand werd bepaald door Karim Mperanyi. Hij tikte het derde doelpunt binnen voor de thuisploeg. Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde en scoorde NAC nog twee keer. De doelpunten vielen op naam van Jermain Fernandes en opnieuw Camiel Wagemakers.

NAC O13 – De Graafschap O13 2-2
Afgelopen zaterdag nam de formatie van Robbie Haemhouts het op tegen de leeftijdsgenoten van De Graafschap. De wedstrijd bleef in evenwicht en eindigde in 2-2. Op zaterdag 29 februari neemt NAC O13 het op tegen Ajax O13 op Sportpark De Toekomst. De aftrap van dit duel is om 10:00 uur.