NAC O21 verliest van FC Groningen met 0-1 (0-1)
Een gehavend NAC trof een erg sterk Groningen en bleek deze dag te sterk voor de Bredanaars. NAC moest in de eerste helft al beide buitenspelers wisselen vanwege blessures. Groningen was goed aan de bal. NAC kreeg geen grip op de Groningers. Laatstgenoemde gingen dan ook met een 0-1 voorsprong de rust in. In de tweede helft veranderde het wedstrijdbeeld en de stand niet en dus leed NAC O21 de eerste nederlaag van het seizoen

De O18 verliest met 2-1 (0-0) van NEC O18
Een spannende pot die voor NAC net niet aan de goede kant op viel. De O18 gaf amper iets weg en zat er goed kort op tegen deze fysieke tegenstander. In de omschakelingen werden goede kansen gecreëerd maar helaas niet allemaal even goed uitgespeeld. In de laatste minuut van de wedstrijd kregen de bezoekers een penalty, waardoor NEC uiteindelijk als winnaar van het veld stapte.

NAC O16 tegen Vitesse O16 1-3 (0-0)
De eerste helft begon NAC goed en had het de overhand. De kansen waren er, maar NAC wist de kansen niet te verzilveren. De blessuretijd bleek voor de Arnhemmers en zij vonden 3 keer het net in deze periode. NAC maakte nog wel een doelpunt in de tweede helft, maar dit bleek niet genoeg te zijn.

NAC O14 - Helmond Sport O14 8-0 (3-0)
Een erg effectief NAC O14 afgelopen weekend. In de eerste helft kon het spel beter, maar werden kansen gelijk een goal. De tweede helft was beter en vooral het middenveld zorgde hiervoor met veel beweging. Gabriel Sarfo was de belangrijkste man op het veld met drie goals en drie assists.

O13 wint met 2-3 bij Helmond Sport
NAC schoot uit de startblokken en wist in een kwartier tijd twee maal het net te vinden. Hierna bleven de kansen komen en kon de wedstrijd al beslist worden, echter bleven de goals uit. Helmond stond goed, waardoor het in de eindfase nog spannend werd. Uiteindelijk trok NAC taan het langste eind en stapten zij als winnaar van het veld.

NAC O12 wint van Sparta Rotterdam met 11-6
In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op en deden de partijen niet voor elkaar onder. Na de rust was NAC de bovenliggende partij en kwam het door individuele acties door de verdediging heen. Doelpunten volgden en de voorsprong werd groter. Uiteindelijk een ruime overwinning voor Onze Parels.

O11 wint met 28-4 van Fortuna Sittard
NAC O11 domineerde de wedstrijd. Er werd veel gescoord en NAC liep snel uit. Een simpele overwinning voor de jongens uit Breda.